2016.10.24. 14:00 – Lángoló Gitárok

A fülledtség istene fűti maximálisra a hangulatot a Klub Trocadero új klipjében

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

klub_trocadero.jpg

A könyvbéli történet alakulásával párhuzamban, a II. Magyar Klipszemlén is sikerrel szereplő BOMBA után most megérkezett a Klub Trocadero második videoklipje, az Inspire Humanité. Ebben a fülledtség istene, vagyis Pupu Jawambo fűti maximálisra a hangulatot hívei segítségével egy autentikus hangulatú gőzfürdőben.

A Klub Trocadero műfaját tekintve mood sztori, vagyis egy olyan, fejezetenként megjelenő könyv, ami a történetmesélésben több alkotási területet egyesít koncepcionálisan – az írást, az illusztrációt a zenét és a filmet. Főszereplője Robika, akinek egyik kedvenc szórakozása az, hogy szabadidejében „egy olyan nagyszabású buliról fantasztikál, ahova csakis a világ legfantasztikusabb meghívottjai tehetik be a lábukat, a házigazda szerepét pedig ő maga tölti be (ezen különleges alkalomkor természetesen arany mandzsettás tengerész zakót viselne rusnyadék pulóvere felett)”. A történetet a koncepció kitalálója, Persely Tamás reklámszövegíró kelti életre, a könyv illusztrátora, Kerekes Kata, a LavaLava-ból ismert dj és zenei producer, Tollner Dávid, valamint Deák Kristóf operatőr, Horváth András post-production szakember és Lengyel Andor rendező közreműködésével

A dal 2016 nyarán Persely Tamás és Tollner Dávid újabb zenei együttműködésének eredményeként készült el Ladiszlai Réka énekes és Sándorfi Zoltán ütőhangszeres közreműködésével a Stamusic stúdióban. Ezt követően Lengyel Andor rendező és Deák Kristóf operatőr vezérletével történtek meg a videoklip felvételei egy különleges hangulatú tatabányai gyógyfürdőben szeptember elején, ahol a stáb az üzemeltetők jóvoltából egy napon keresztül forgathatott. A stylingért a korábbi Trocadero kliphez hasonlóan újra Elliot Parker volt a felelős, míg a klipben látható sminkeket Koma Tímea Zsófia készítette. A vágás és fényelés a stáb post-production specialistjének, Horváth Andrásnak a nevéhez fűződik.

A videó megjelenését a Klub Trocadero csapata a korábbiakhoz hasonlóan újra egy gerilla aktivitással készítette elő a fővárosban: olyan egyedi plakátokkal szórták tele a vígalmi negyed utcáit és klubjait, melyeknek vizuális megjelenítése a könyv illusztrátorának, Kerekes Katának a nevéhez fűződik.

További információk a projektről a Facebookon és a Klub Trocadero blogján! 

A poszt az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával készült:

cstp_logo.jpg


premier pop videó electro klub trocadero



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása