2016.11.02. 10:56 – dankógábor

Linkin Park-koncert lesz a jubileumi Volt fesztivál nyitónapján

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

linkinparkvolt.jpg

Egy álom valósul meg sok hazai Linkin Park-rajongó számára azzal, hogy a zenekar végre fellép Magyarországon. Az első lemezével nagyot robbantó, majd zeneileg elég színes utat bejáró csapat a 2017-es Volt fesztivál nyitónapján jut el hozzánk. A szigetes kívánságépen egyébként minden évben előkelő helyen végez a Linkin Park, szóval ha nem is Budapest közepén, de egy magyar városban, ráadásul a jubileumi, 25. Volt nulladik napján, június 27-én lehet megnézni élőben, hogy még mindig fejhallgatóban játszik-e a gitáros a színpadon. Amúgy ők maguk jelentették be, hogy jönnek:

A Voltra a jegyelővétel november 17-én 16 órakor indul országszerte, amikor is 48 órán át kedvezményes áron, 17.990 Ft-ért lehet hozzájutni a Linkin Park napijegyhez. Az idei évben a fesztiválra kétféle bérletet lehet váltani, 4 naposat és 5 naposat, ebben a 48 órában ugyancsak kedvezményes, „early bird” áron, amelyhez 7500 Ft értékű ajándékcsomag is jár két, kiemelt jegyirodában és a Volt weboldalán.


pop rock metál hír linkin park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása