2016.11.11. 11:00 – Lángoló

A mágikus hetesről szól az Anna & The Barbies új dala - klippremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

annaugrik_kicsi.jpg

Dupla lemezbemutatót tart az Anna & The Barbies a Fővárosi Nagycirkuszban. Eredetileg csak november 18-ára hirdettek meg bulit, de olyan gyorsan elmentek a jegyek, hogy november 17-én is lesz egy koncert ugyanott. Ahogy egy korábbi posztunkban már írtuk, a fellépéseken a cirkusz alapvető jellegzetességei egészülnek majd ki a zenéjükkel és a díszletekkel. Azt ígérik lesz majd minden: cirkuszi fellépők reflektálnak a zenekari produkcióra, akusztikus minikoncert a nagykoncert közben, Pásztor Anna ruháiból készülő kiállítás az előtérben, valamint multimédiás kiállítás a korábbi Utópia turné koncertjeiből. Na és persze az új lemez dalai, amik a tervek szerint karácsonykor kerülhetnek majd a rajongókhoz, de a koncertlátogatók egy előzetes EP-t már letölthetnek majd. Ezen a lemezen lesz rajta a 7 lépés című dal, aminek online bemutatója itt és most van a Lángolón, egy szöveges videóval karöltve. (Fotó: Glázer Attila)

A dalról ezt írja a csapat:

Anna és Sámuel nagymamája 10 éve, 99 éves korában halt meg. A nagyijuk egy törékeny, ámde mégis nagyon erős asszony volt a szó minden értelmében. Energikus, dolgos, mindvégig aktív hölgy volt. Az ő emléke ihlette a dalt, ahogy az utolsó fél évében lépésről-lépesre hagyta el a testét. A szám az utolsó lépésekről szól, ahogy szépen, lassan kisétálunk, kilépünk ebből a földi világból. A 7-es szám pedig a mágikus hetes, gondoljunk csak a 7 főbűnre, 7 vezér, a hét 7 napja, a szivárvány 7 színből áll, és a zenei alaphangok száma is 7, a menora 7 ága stb. És ha az 1-es a születés, akkor a 7-es az eltávozás, így tulajdonképpen 7 lépésről szól az életünk, egyfajta visszaszámlálás. Az Utópia turné is a 7. állomásán érkezik be a végcélba, a lemezbemutató koncertre, a Fővárosi Nagycirkuszba.

Szóval itt a 7 lépés:


premier pop rock hír anna and the barbies



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása