2016.11.11. 15:15 – Hirdetés

CLOUD 9+ és The 69 Eyes a hétvégén a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

157983_1.jpg

Erős hétvégének nézünk elébe a Barba Negra táján. Elsőként elmerülünk az elektronikus zenei óceánban a CLOUD9+-szal, majd a hétvégét a régóta várt finn gótrocker csapat, a The 69 Eyes koncertje zárja, akik legfrissebb, Universal Monsters című lemezükkel zúznak le minket.

A felhők fölé emelkedünk ma este a Barba Negrában, különleges show-val készül koncertjére a CLOUD9+. Az őrületes tavalyi koncert után térnek vissza Budára, hogy megmutassák, mi történt velük az elmúlt másfél évben. A lassan 4 éves formáció supernovaként robbant be a magyar zenei színtérbe 2013 elején, a srácok pedig azóta is töretlenül száguldanak előre. Telt házas koncerteket adnak, ott vannak a legnagyobb fesztiválokon és persze ontják magukból a hip-hop, rock, drum and bass és dubstep elemek egyvelegéből kevert elektronikát. Úgy is mondhatnánk, hogy nem félnek elmerülni az elektronikus zenei óceánban és azt más zenei stílusokkal felborzolni. Amire biztosan számíthatunk: feszes dob és basszus alapok és masszív elektronikus hangminták, na meg az ’addig ugrálunk, táncolunk, míg össze nem esünk’. Tombolásra felkészülni, ezen az estén az elektronikus zene repít minket az égig! Addig is hangolódáshoz nézzük meg a Best Tragedy című számukhoz készült klipet!

A koncert Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/666765700156407/

November 13-án érkezik a Barba Negrába a finn dark/gót alakulat, a The 69 Eyes. Universal Monsters címmel április 22-én jelent meg a srácok új stúdióalbuma, amelyet végre élőben is hallhatunk tőlük! A rockerek azonban nem egyedül érkeznek, az estét a De Facto és a Vlad In Tears koncertje kezdi.

Az Universal Monsters albumot egyébként Helsinkiben rögzítették, mégpedig azzal a Johnny Lee Michaels producerrel, akivel korábban négy lemezt (Blessed Be, Paris Kills, Devils, Angels) is felvettek. A koncert tehát kötelező a rajongóknak, de nem csak nekik! 

Szeretnék látni minden régi rajongót a show-n. Túl régóta nem találkoztunk, úgyhogy gyertek el és hozzátok el pár barátotokat, akik sosem látták még a 69eyest élőben, mert úgy gondolom, hogy amit mi csinálunk abban mindig lesz valami, amit bárki élvezni tud, nem csak goth és metál arcok, hanem bárki jól érezheti magát a műsorunkon. Attól, mert goth-ok vagyunk, szeretjük jól érezni magunkat.”- nyilatkozta a zenekar gitárosa, Bazie.

Ezek után nincs több kérdés: irány a Barba Negra, hogy ne egy őrületes rock bulival zárjuk a hetet! 

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1669563466699676/


hirdetés programajánló kárpátia the 69 eyes barba negra cloud9+



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása