2016.12.12. 12:20 – Lángoló Gitárok

BREAKING!!! Júniusban Green Day-koncert lesz Budapesten!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

green_day.jpg

Júniusban Budapesten lép fel a Green Day. A zenekar Facebookján már tegnap este megjelent a figyelmeztetés, hogy a mai nap folyamán Budapest valamilyen érdekes hírre számíthat tőlük. Ez sokak szerint arra utalt, hogy a nemrég meghirdetett év eleji európai turnénak magyar állomása is lesz. Nos, részben nekik volt igazuk, ugyanis a pár perccel ezelőtti bejelentés szerint 2017. június 18-án Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel a Billie Joe Armstrong vezette trió. Így a rajongóknak ezúttal nem kell Prágáig vagy Krakkóig utazniuk, ha látni szeretnék őket élőben, ugyanakkor a jelenlegi körhöz képest még fél évet várniuk kell. A koncert előzenekara a Rancid lesz. 

A turné tárgya egyébként természetesen az utolsó lemez, a Revolution Radio, amely a négy évvel ezelőtti tripla lemez után kicsit visszakanyarodni látszik az American Idiot társadalomkritikus irányvonalához. A fiúknak az elmúlt pár évben láthatóan ismét volt min felpaprikázniuk magukat, az új lemezen célkeresztbe kerül a globalizáció, az amerikai társadalom erőszakossága, a média, meg minden olyan dolog, ami mellett egy tisztességes punkzenekar nem mehet el szó nélkül - pár hete az American Music Awards díjkiosztón még Donald Trumpnak is sikerült szépen beszólniuk.

És ugyan jövő júniusban a Green Day lesz az egyik főzenekara a nickelsdorfi Nova Rock fesztiválnak, ami olyan közel van a határhoz, hogy még magyar hálózatról lehet telefonálni, valószínűleg sokan örülnek majd az önálló magyar koncertnek, pláne, hogy utoljára 2005 szeptemberében léptek fel nálunk.

Ugyanakkor aki képes leírni azt, hogy "Hungary is hungry for Green Day", az jelképesen álljon sorba egy pofonért! Köszönjük. 


budapest punk pop koncert green day rancid



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása