2016.12.14. 13:59 – Lángoló Gitárok

Segíts te is egy jó ügyet! - Bemutatkozik a Mozduljunk ki! program

Ma este adománygyűjtés és előadás Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

passioners_talk.jpgAz ünnepek közeledtével érdemes másokra is gondolnunk. A következő cikkünkben a "Mozduljunk ki!" programmal szeretnénk megismertetni titeket, akiknek egy ma esti jótékonysági programját is a figyelmetekbe ajánljuk.

A Mozduljunk ki! program azzal a céllal indult el, hogy segítse azokat a fiatal mozgássérülteket, akiknek régi vágya, hogy önállóan, szülői segítség nélkül kapcsolódhassanak ki - ahogy általában minden fiatal -, de állapotuk miatt ez szakmai segítség nélkül nem megoldható. A program elsődleges célcsoportja a fiatal mozgássérültek, akik többségében szegregáltan élnek, négy fal között. Őket szeretnék segíteni abban, hogy kimozduljanak és olyan programokban vegyenek részt, ahol közös élményeket tudnak szerezni, nem fogyatékos társaikkal együtt. Ehhez egy önkéntes segítői hálózatot építése zajlik jelenleg is. A kezdeményezéshez már három budapesti szórakozóhely, az A38, a Barba Negra és a Corvintető is csatlakozott. Ha szeretnél te is segíteni, itt jelentkezhetsz

A Mozduljunk ki! program a mai napon egy adománygyűjtő estet is szervez Passioners TALK címmel Budapesten. Az este folyamán a kisoroszi kiránduló hely mosdójának akadálymentesítésére gyűjtenek, hogy a kerekesszékesek is élvezhessék a természet közelségét. Az este folyamán a program munkatársa, Csángó Dani tart előadást, majd Fenyvesi Zolival, Till Attila nemrég bemutatott Tiszta szívvel című filmjének következik egy beszélgetés. A filmet a közelmúltban a rangos chicagói filmfesztiválon díjazták, míg Magyarország a legjobb idegen nyelvű kategóriában az Oscar-díjra nevezi. Zoli pedig a film kerekesszékes főszereplőjeként osztja meg velünk személyes történetét.

A rendezvényre nincs kötelező belépő, mindössze ajánlott támogatás, amelynek összege 2500,-Ft! Regisztráció és további információ itt! 


kampány segítség esélyegyenlőség fogyatékkal élők kezdeményezés mozduljunk ki!



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása