2016.05.29. 17:36 – dankógábor

Kirabolták Kanye West stúdióját

Most valószínűleg mindenkiben megállt az ütő, igen, Presser Gábor után az ág is húzza Kanye Westet. Az történt, hogy West kaliforniai stúdióját ismeretlen tettesek kirámolták. Elvittek vagy 20 ezer dollár (olyan 5 millió 650 ezer forint) értékű stúdiófelszerelést. Ez pont dupla annyi, mint amennyit Kanye Pressernek előlegként küldött a Gyöngyhajú lány felhasználásáért, (csak, hogy tisztában legyünk a nagyságrendekkel). Az elvitt cucc pár számítógép és laptop volt. Mindez múlt kedden történt, de a TMZ forrásai szerint Kanye nem nagyon esett kétségbe. Amellett, hogy elmondta, valószínűleg olyan ember volt, aki ismerte a járást, kiderült az is, hogy nagyon jó védelem volt a cuccokon, szóval nem tud a rabló leszedni semmi új Kanye West-dalt róla. Ráadásul a producer már pótolta is az eszközöket, szóval semmi probléma nincs itt kérem szépen, semmi sem ment meg minket egy új Kanye-lemeztől.


hiphop hír rap kanye west2016.05.29. 10:16 – dankógábor

Ozzy Osbourne körbejárja Birminghamet, és különböző dolgokat csinál

Ozzy Osbourne ugyan folyamatosan benne volt a hírekbe, de az utóbbi hetekben kicsit több jött róla a szokásosnál. Először is kiderült, hogy elköltözött otthonról, mert állítólag régóta csalta feleségét Sharont, aki ugye a menedzsere is egyben. Most úgy néz ki, továbbra is a menedzsere marad, de a házasság lehet oda. Bár ennek ellentmond, hogy állítólag bejelentkeztek párterápiára. A költözéssel egy időben jelentették be az Ozzfest újabb körét, ami összeáll a Slipknot fémjelezte Knofeszttel, hogy minél több embert érjenek el. Sharon ekkor kezdte mondogatni, hogy Ozzy már a végleges visszavonuláson gondolkozik, és nem csak a Black Sabbath fejezné be örökre, akik ugye három nap múlva, június elsején Budapesten kezdik meg az európai búcsúturnéjukat.


rock metál hír ozzy osbourne2016.05.27. 15:33 – Hirdetés

Punk-rock maraton a Budapest Parkban

Egy színpadon a Billy Talent, az Anti-Flag, a Zebrahead és a Counterfeit

billytalent222.jpgMindent elsöprő punk-rock est lesz Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén június 7-én, ahol a már bejelentett Billy Talent, Zebrahead és Counterfeit mellé immáron az Anti-Flag neve is felkerült a plakátokra. Így már minden összeállt egy igazi punk bulihoz a Budapest Parkban. További infók a hajtás után! 


programajánló koncert zebrahead billy talent anti flag counterfeit budapest park2016.05.27. 10:58 – Nihil_AK

A metálistenek alkonya

Elmélkedés a Manowar búcsúturné kapcsán

1280x720_3.jpg

Dőlnek le sorra a bálványok. Szilveszterkor eltolta a biciklit a Mötley Crüe, most meg a Manowar jelenti be a búcsúturnéját. A fémzene templomának egyik legerősebb tornya ingott most meg. Az ilyen történések mindig kiváló ürügyet szolgáltatnak arra, hogy a múltba révedjünk, és elmerengjünk azon, milyen gyorsan telik az idő. Meg persze arra, hogy jól beletöröljük a szaros csizmánkat abba, aki bedobja a törülközőt, végül is az internet azért van.


metál jegyzet manowar búcsúturné2016.05.27. 09:06 – dankógábor

Itt az új Red Hot Chili Peppers-lemez címadó dala

rhcpcream_1.jpg

Június 17-én jelenik meg az új Red Hot Chili Peppers-lemez The Getaway címmel. Egy dalt már aznap bemutattak, mikor kiderült, hogy húsz év után ismét fellépnek Magyarországon. Most pedig itt a címadó dal is, ami rendesen el fogja keseríteni azokat, akik reménykedtek egy kis vadulásban vagy nyersességben. A Danger Mouse producerelte The Getawayben semmi olyan nincs, ami akár ugrálásra ingerelné az embert, de biztos kellemesen el lehet rá majd dülöngélni a koncerten, akár már két hét múlva, a Nova Rockon is.


pop rock red hot chili peppers hír2016.05.26. 16:00 – Gnosis

Vér és hamu - Baptism-dalpremier

Lángoló Premier

baptism-0009-2016-small-roni_sahari.jpg

Már a csapatkép is sejteti, hogy itt bizony nem egy mimóza zenekarral lesz dolgunk a Baptism esetében, sőt. A finnek teljesen az ortodox black metal világában érzik jól magukat, de az ötödik, V: The Devil's Fire című albumukon azért néha ki-kitekintenek a sötétségből. De tényleg csak néha. Jó példa erre a The Sacrament Of Blood And Ash szám, amiben pl. egy nagyon fura dallamos ének is (Mikko Kotamäki/Swallow The Sun) hallható, kivételesen nem elszürkítve, hanem még sötétebbre festve a dal hangulatát. Figyeld csak:


black metal baptism2016.05.26. 15:25 – dankógábor

Az AC/DC nagyon elégedett Axl Rose munkájával

axldc.jpg

Nem csak a rajongók nagy része, de az AC/DC régi tagjai is nagyon elégedettek Axl Rose teljesítményével a színpadon. Angus Young gitáros a német NDR.de-nek megint elmondta, hogy Rose önként jelentkezett a munkára, rettenetesen lelkes volt és egy rakás dalt megtanult hihetetlen gyorsan. Ráadásul most annyira fel van pörögve, hogy folytatná tovább, de Young erre kitérő választ adott. Jelenleg csak arra koncentrálnak, hogy befejezzék a már lekötött turnét, pótolják az amerikai dátumokat, aztán majd kiderül hogyan tovább. Rose ugye azt mondta, hogy ha nem dobják ki az amerikai turné után, ő szívesen maradna. Egyébként állítólag nem csak Rose-t próbálták ki a posztra. Pletykálják még a volt Skid Row-énekes Sebastian Bachot, illetve az ausztrál JET zenekar frontemberét, Nic Cestert.


rock hír acdc axl rose2016.05.26. 14:32 – dankógábor

Két hét múlva már nézhetjük is, milyen most élőben a Red Hot Chili Peppers

rhcpszines.jpg

Pont két hét múlva kezdődik az osztrák-magyar határon, Nickelsdorf (Milkóshalma) mellett a Nova Rock. Ha valaki ismeri a rockfesztivált, most gyanús lehet neki, hogy még csak csütörtök van, a buli pedig eddig mindig péntektől vasárnapig tartott. Igazából idén is így lesz, viszont lesz egy kvázi nulladik nap, amin már üzemel majd a nagyobbik színpad, olyan nevekkel, mint az Európában most először turnézó Puscifer, a Korn vagy a Billy Talent. Viszont a fesztivál kétségkívül legnagyobb idei neve a Red Hot Chili Peppers, akik öt nappal a The Getaway című nagylemezük megjelenése előtt lépnek fel itt.


fesztivál hír nova rock