2016.06.19. 14:11 – m.adi

Budapest, ahogy még nem láttad – hazai újdonságok

dalmegosztás

Az elrontott refrének hétvégéje ez a dalmegosztásban, nem hiszem, hogy korábban bármikor is lett volna olyan, hogy ennyire sokan nyúltak volna ezzel mellé, még ha egyébként tök jó dalt is írtak. Azért persze messze nem mindenkire vonatkozik ez, ismét van a listán két fiatal tökös rockzenekar, akiket mindenképpen érdemes megismerni, és rajtuk kívül egy érdekes audiovizuális projekttel, az Anton Vezuv új anyagával és a jövő magyar EDM-császárával is találkozhattok lentebb. Még lentebb pedig a szavazással, ahol most is megválaszthatjátok a lista legjobbját.


magyar újdonság dalmegosztás2016.06.18. 11:42 – Magyar Ádám

Álmodozó típus vagyok – interjú Jónás Verával

dsc_9550.jpg

„A tolerancia apró lépésekkel és személyes élményekkel építhető fel egy közösségben” – mondja Jónás Vera, és a saját eszközeivel tesz is érte, hogy ez így legyen. Éppen ezért a szokásoshoz képest meglehetősen sokat beszélgettünk vele társadalmi kérdésekről, így megismerhetitek véleményét a nők helyzetéről, zenészek és politikusok ezzel kapcsolatos kijelentéseiről, és a menekültválságról is. Azért persze a zenéről is szó volt, a Jónás Vera Experiment új albumáról, a hazai zenei színtér helyzetéről és az énekesnő jövőbeli terveiről is olvashattok a tovább után. (Fotó: Talabér Géza)


interjú jónás vera jónás vera experiment2016.06.18. 10:29 – Lángoló

Wellhellóval nyit ma este a Plázs Siófokon

plazs_1.jpg

Ma este, Wellhello-koncerttel nyit Siófokon a Plázs. A helyszín ugyanaz, ami az elmúlt két évtizedben a Beach House-nak, a Coke Clubnak vagy a Beach Clubnak adott otthont, a külalak viszont teljesen megváltozott. Maradt a hely védjegyének számító, itthon legnagyobb, egybefüggő homokos part, de minden más átalakult. Túl azon, hogy a vízen mintegy 520 m2-es óriásstég várja a közönséget, a napozórész tengerparti hangulatot idéző borítást kap. A Plázs medencéjét egy 500 m2-es terasz öleli majd körül és a szintén megújult főépület mellett napernyők, napozóágyak sorakoznak. A korábban raktárként, öltözőként, technikai helyiségként funkcionáló helyiségeket felújították, átalakították, és most egységes, színes “tengerparti házikókként”, büféként funkcionálnak. Szintén a tengerparti hangulatot erősíti egy vadonatúj építmény, egy 6 méter magas, úgynevezett “Baywatch torony”, melynek 2,5 méter magason lévő kis színpadáról akár fitnesz edzéseket is lehet tartani a homokos part közönségének. Szintén itt lesz a nagyszínpad is, ami irányított hangrendszerrel működik, illetve két kivetítőt is raktak hozzá.  A koncertek után pedig a “kis plázs” Music Teraszán lesz a levezető buli.


hír siófok plázs2016.06.17. 10:44 – Gnosis

Ed Force One, Izland, foci

1511-960.jpg

Búcsúzik az Ed Force One, az Iron Maiden együttes saját repülőgépe. Lefutotta a köröket (6 kontinensen, 45 országban), fáradhatatlanul rótta az égi rónákat, biztonságban szállította a csapatot, de most pihenőre tér. Habár a repülő a maga részéről befejezi a The Book Of Souls-turnét, a csapat tovább  folytatja a körutat. Ugye hamarosan a Volt Fesztiválon is láthatjuk majd őket. Köszönjük Ed Force One!


foci labdarúgás izland iron maiden iceland2016.06.17. 10:00 – Gnosis

Nem lennénk most az Axl Rose-t gyűlölők helyében

Eddig sem lehetett könnyű azoknak a zenebarátoknak, akik mélységes gyűlölettel figyelték az Axl Rose körüli eseményeket. Nem elég, hogy az énekes főnixmadárként feltámadt és újra kibékült Slashsel, beindította a majdnem klasszikus felállású Guns N' Roses-t, hanem tetejébe még pikk-pakk az AC/DC énekese is lett.

A huhogók, kétkedők és kárörvendők tábora most viszont megkapta az aranylövést: az augusztus 5-én, a texasi Houstonban megrendezendő Guns-koncert előzenekara nem más lesz, mint

 

 

SKRILLEX

 

 


guns n roses gnr skrillex2016.06.17. 08:47 – dankógábor

Ilyen klipet rendezett a Red Hot Chili Peppersnek Olivia Wilde

redhotchilipepperswild.png

Először az Instagramról derült ki, hogy az éppen gyermeket váró Olivia Wild klipet rendez a Red Hot Chili Peppersnek. A színésznő, aki a Dr. House sorozatban lett nagyon híres, legutóbb pedig például a Bakelitben lehetett látni, csak nemrég kezdett bele a rendezésbe. Az első klipjét például iPhone-nal forgatta az év elején, meg is köszönte Steve Jobsnak, hogy elhitette vele, hogy képes ilyenre. A Red Hot Chili Peppers is elhitte, így a Dark Nessesitieshez őt kérték fel. A klip nem lett rossz, de semmi különös, egyszerű imidzs videó. Én legalábbis a gördeszkázó lányokban nem láttam sztorit. A dalt élőben is láttuk múlt vasárnap a Nova Rockon, meg is írtuk milyen volt.


funk pop rock red hot chili peppers hír