2016.10.23. 14:33 – dankógábor

A black metal zenekar, ami még az indulás előtt beleállt a földbe :(

coldvoid.jpg

Pedig olyan jól alakultak a dolgok. A Coldvoidnak eddig nem jelent meg semmije, lényegében csak a próbatermi felvételüket adták ki. Mondhatni a csúcson voltak, ennél trve-bb már nem is lehetett volna a csapat. De ők többet akartak, megszédültek a siker szelétől. Kimentek az erődbe fotózkodni, ami még nem is lett volna baj, a legjobb black metal borítók is mind az erdőben vagy a tábortűz mellett készültek. A kaliforniai :( csapat viszont az egyszer használatos fényképezőgép helyett inkább John Awesome :( és Nydia Hernandez profi fotósával készíttette el a fenti képet? :( És ha ez még nem lenne elég, az eljegyzését ünneplő pár mellé is beálltak gyertyatartónak. :(


EZNEMTRVE2016.10.23. 14:14 – dankógábor

Tuti, hogy jön az új Nine Inch Nails-lemez

Vagy csak Trent Reznor trollkodik, de azt nem hiszem, nagyon komoly ember ő. Legutóbb egy instagramos, új Nine Inch Nails-lemezt firtató kommenthez írta oda, hogy még nincs vége 2016-nak, most meg a Beats 1 egyik rádióműsorában volt már annyira konkrét, hogy kimondta: új Nine Inch Nails-cuccon dolgoznak. Na most, hogy ez még idén megjelenik-e, meg hogy milyen "cuccról" van szó, kivel csinálja ezt a cuccot, nem tudni. Mindenesetre most minden NIN-rajongó picit hiperventillálhat. 


rock hír industrial nine inch nails2016.10.21. 12:08 – roska

Klassz Cohen-feldolgozást készített a Last Shadow Puppets

lastshadowpuppets640.jpg

Sőt, videót is csináltak az Is This What You Wanted átértelmezéséhez. Az biztos, Alex Turner akkor sem unatkozik, amikor épp nem főállású munkahelyén nyomja az Arctic Monkeysban: az új The Last Shadow Puppets-EP, a The Dream Synopsis december elején érkezik. Az albumon Leonard Cohen mellett más előadóktól is lesznek feldolgozások, sőt, az együttes saját magát is elkezdte feldolgozni, két számot (Aviation, The Dream Synopsis) is elővéve idei nagylemezükről. A tovább mögött található az említett Cohen-feldolgozás.


arctic monkeys újdonság leonard cohen cover alex turner EP2016.10.21. 10:00 – Gnosis

A hét legjobb másodvonalas metálja - Zornheym-dalpremier

Lángoló Premier

13254655_1718884781733743_5660565884237212628_o.jpg

Zornheym onnan lehet ismerős, hogy kemény három évig tolta a basszust és a sátánkodást a Dark Funeral soraiban, ám megunta az egészet és inkább úgy döntött hogy a saját útját járja. Nos, a neve alatt futó zenekarában ő a fő lángelme, a kreatív erő, a tévedhetetlenség numero unoja, és ez meg is látszik az eredményen, ugyanis senki nem szólhatott bele abba, hogy ne egy unalmas szimfónikus extrém metálzenét hozzon össze. Hallatszik amúgy az erőlködés, hogy valami olyan különleges keveréket alkosson meg, aminek alkotóelemei a Dimmu Borgir, King Diamond és Dissection munkásságából merítkeznek, ám a végeredmény inkább lapos, mintsem érdekes. Az október 21-én megjelenő Silent God című nagylemezről most a címadó dal végigszenvedhető a hajtás után, de persze aki fogékony a B-kategóriára, annak kellemes hallgatni való lesz ez a Zornheym.


symphonic dalpremier zornheym szimfónikus metál2016.10.21. 09:08 – Gnosis

Meghallgatható az új Korn-lemez

korn.jpg

Na tessék, a Korn nem szarozott sokat, kirakta a teljes új albumukat a youtube csatornára. A The Serenity of Suffering az együttes második albuma a gitáros Brian 'Head’ Welch visszatérése óta. Head 2005-ben a zenekarozás helyett Istent választotta és összeférhetetlenségre hivatkozva otthagyta az együttest, majd 2013-ban tért vissza a bandába. Az előző, The Paradigm Shift című lemezüket már újra a teljes csapat készítette, de a mostani albumra ért igazán össze a formáció. Welch így nyilatkozott az albumról:

„Azt hiszem, most sikerült újra megfognunk az eredeti Korn hangzást és életérzést, és azt az intenzitást, amivel a Korn mindig is égett. Ez az egyik legpörgősebb és energikusabb Korn lemez, amit eddig kiadtunk.”


hír numetal korn2016.10.20. 17:13 – Lángoló Gitárok

Konyha - Különbéke dalról dalra

És last minute játék ajándék CD-ért és koncertbelépőért

konyha_1.jpg

Október elején jelent meg a Konyha harmadik albuma, a Különbéke, melynek lemezbemutató koncertje szombaton lesz az Akvárium Klubban. A zenekar most dalról dalra bemutatja az új anyagot, emellett egy páros belépő és egy ajándék CD is gazdára talál last minute játékunkban. Mindez a hajtás után, ahol a teljes Különbéke lemezt is végihallgathatod! 


pop rock koncert konyha nyereményjáték akvárium lemezbemutató dalról dalra