2017.02.26. 18:00 – dankógábor

A Crippled Black Phoenixszel indítja stúdiókoncert-sorozatát a SuperSize Recording

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cbp_sss.jpg

Havonta jelentkező, saját készítésű videós stúdiókoncert-sorozatot indít Magyarország egyik vezető hangstúdiója, a SuperSize Recording. A SuperSize Live Session egy előadócentrikus tartalomszolgáltatás, melynek fő produktuma havonta jelentkező stúdiókoncert videók. Műsoronként egy zenekartól mutatnak be 3-4 dalt, 15-20 percben. A számokat nem csak hangilag rögzítik, hanem több kamerával is felveszik, ezek lesznek majd láthatóak a sorozatban. A SuperSize Live Session abban különbözik a hagyományos szerkesztésű műsoroktól, hogy a néző már-már testközelből nézheti meg az együttesek produkcióját, olyan érzést kelt a koncert, mintha a monitor előtt ülők maguk is jelen lennének a felvételek közben. 

Horváth Attila, a SuperSize Recording vezetője ezt mondja az új sorozatról:

Szeretnénk olyan zenei irányt képviselni, ami alternatívát nyújt az igényes élőzenét kedvelők illetve előadók számára. Célunk, hogy a zenei anyagot tradicionális módon, a zene élő hatását szem előtt tartva, de a technika jelenlegi elvárásainak maximálisan eleget téve rögzítsük.

A feltörekvő formációk mellett népszerű előadók is szerepet kapnak a felvételek során. A készítők célja, hogy a magyar zenekarokat és hazánkba látogató külföldi együttesek is bemutassanak, melyben számos koncertszervező iroda a partnerük.

A műsornak külön oldal is készült, ezt itt lehet elérni, illetve érdemes feliratkozni a stúdió Youtube-csatornájára is, hogy egyből megkaphassátok a frissítéseket.

Az első adásban egy angol underground supergroup, az egykori Electric Wizard- Mogwai- illetve Sunn O)))- tagokból álló pszichedelikus "űrutazó" prog/poszt-rock zenekar, vagyis a Crippled Black Phoenix zenél. Velük kapcsolatban már többször ragadtattuk el magunkat, ezeket itt lehet böngészni. A supersize-os sessionjükön egyébként olyan magyar zenészek voltak a vendégeik, mint a Devil's Trade-es Makó Dávid, a ghostchantos Jakab Zoltán vagy a Southern Oracle-ös Kókai Barnabás.

Itt lehet a SuperSize Live Session első adását megnézni:


rock hír crippled black phoenix



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása