2017.03.16. 10:29 – Lángoló Gitárok

BRÉKING!!! Jövő áprilisban Budapesten játszik a Metallica!

A helyszín a Papp László Sportaréna

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

metallica-live.jpg

Közzétette honlapján a Hardwired...to Self-Destruct lemezhez kapcsolódó turnédátumokat a Metallica. Ez még nem lenne akkora hír a magyar rajongók számára, az viszont már az a javából, hogy 2018. április 5-én a Papp László Sportarénában lép fel a csapat, az előzenekar a norvég Kvelertak lesz. Érdemes igyekezni a jegyvásárlással, mert a hírek szerint nem várhatók újabb turnédátumok, és a zenekar egy ekkora helyet elég gyorsan képes lesz megtölteni. A hivatalos jegyértékesítés március 24-én kezdődik, a részletekkel kapcsolatban a hajtás után a koncerthez kapcsolódó esemény oldaláról idézünk. 

Belépőket először a hivatalos Met Club tagok tudnak vásárolni március 21-én, kedden 10 órától, 24 órán keresztül. Minden tag maximum 2 jegyet vásárolhat. A hivatalos jegyértékesítés a teljes turnéra március 24-én kezdődik. További részletek a www.metallica.com oldalon.

Minden megvásárolt koncertjegy mellé ajándék Hardwired…To Self-Destruct album jár, választhatóan digitális vagy CD formátumban. A beváltás részleteit a jegyvásárlásnál kapott visszaigazolás fogja tartalmazni. Amennyiben a jegyvásárló már rendelkezik az albummal, úgy a lehetőség átruházható, ennek részletei a beváltási honlapon lesznek megtalálhatóak. CD formátum választása esetén a kiszállítási díjat a jegytulajdonos fizeti.

A zenekarral közösen a CID Entertainment 3 különböző VIP csomagot is ajánl a koncertekre, amelyek a prémium jegyek mellett olyan további különleges élményeket és szolgáltatásokat tartalmaznak, mint kapunyitás előtti bejutás lehetősége az arénába, a Memory Remains elnevezésű zenekari kiállítás megtekintése vagy találkozási lehetőség a bandával.

További információk a Facebook-eseményen! 


budapest koncert metallica papp lászló sportaréna live nation



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása