2017.03.28. 11:14 – Nihil_AK

Jövőre iktassák Ice-T-t és a Body Countot is a Rock and Roll Hall of Fame-be!

Új Body Count-videó, valamint jelentkezés tömegezésre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

body_count-2017.jpg

Egyik tegnapi hírünkre több olyan reakció is érkezett, hogy ugyan mit keres 2Pac és Snoop Dogg a Rock and Roll Hall of Fame-ben?! Mivel többször kritizáltuk már ezen az oldalon, hogy kiket és mi alapján választanak be az említett intézményben, úgy gondoltuk, unalmas lenne ezt fejtegetni. Ráadásul ilyesmin vitatkozni eleve értelmetlen, hiszen nem túl valószínű, hogy Lángoló-olvasók ezrei fognak áprilisban velünk együtt menetelni Cleveland utcáin bandanákat, megfordított baseball sapkákat, meg félkilós trombitaréz nyakláncokat égetve tiltakozásul. Ellenben van egy ötletünk arra, hogy jövőre ki legyen beiktatva a hiphop színtérről! Ő pedig nem lehet más, mint Ice-T, akinek garantáltan van köze a szó szoros értelmében vett rock 'n rollhoz. Ezt a Body Count napokban megjelent új klipjével is bizonyítja az eredeti gengszter.

A Black Hoodie-hoz készült videó persze a műfaj összes közhelyét felvonultatja: gettó, sziréna, elhagyott ház a forgatás helyszíneként, a dalba besamplerezett pisztolylövések, és még olyan apróságokra is sikerült figyelni, mint a DJ Sean E Sean mikrofonállványára szerelt boxer, meg a bandana akkurátus megigazítása. Ez az egész pedig, mondjon bárki bármit, szórakoztató, pláne, hogy ez a szám is van olyan jó, mint a pár hete kijött No Lives Matter, vagy a Ski Mask Way Bár attól tartunk, a Rock and Roll Hall of Fame munkatársait most sem győzik majd meg a fiúk, hiszen egy olyan zenekart, akiknek legismertebb száma a Cop Killer címet viseli, valószínűleg a büdös életben nem fognak ilyen elismerésben részesíteni a szólásszabadság és a lehetőségek országában.

A végére egy személyes vallomás, amit az új Body Count videót látva most már nem tudok többé magamban tartani. Több megvalósulatlan álmom is van. Az egyik, hogy bármilyen B-kategóriás akciófilm szinkronjában kapjak életem folyamán egyetlen artikulálatlanul elordítozható mondatot, például valami ezekhez hasonlót, ezzel vidám perceket szerezve a nézőknek, de mindenekelőtt magamnak. A másik, hogy egyszer nagyon szeretnék részt venni bármilyen rap vagy hip hop videó forgatásán "haver a bandából" minőségben, tehát eljátszani egy olyan fickó szerepét, aki nem tagja a zenekarnak, nem is a vendégszereplő vendégszereplője, hanem csak áll a főhősök mögött bólogatva, maximum egyet-kettőt integetve, mintegy nyomatékosítva azt, hogy a csapat mögött százak állnak az utcán. Az ajánlatokat "Tömegezés" jeligére várom a szerkesztőségbe. Yo!


metál videó hardcore rap body count rap metal ice-t



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása