2017.04.02. 14:00 – Lángoló

A kísérletezés líraibb tónusa - Itt egy új Imitation-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

imitation.jpg

Az Imitation Pápai Zsanett és Gödri Bulcsu electropop duója. A saját zenéjüket weird popként definiáló formáció a lehető legkülönbözőbb zenei stílusnyelveket – például art-pop, trash és electro – ötvözi egységes megszólalássá. Az Imitation 2014-ben debütált Directions című dalával, amihez később klip is készült. Két éve a Lángolón debütált a Get Out című daluk, most a Brad Is Sick-et mutatjuk be az olvasóknak. Gödri ezt mondja a dalról:

Ez az első megjelenő dalunk a készülő albumról. Zsanett az énektémát és a szöveget írja, én a zenei alapokért felelek. Ez a dal a líraibb tónusát mutatja meg az egyébként eklektikus, szilánkosabb, hidegebb, kísérletibb hangzásokra épülő anyagnak. A lemezhez kapcsolódó munka zeneszerzés részén túl vagyunk, most a stúdiózás fázisa kezdődött el, de közben néha egy-egy fesztiválos fellépésen lehet majd találkozni majd velünk.

Legközelebb május 11-én a Gödörben lesz látható az Imitation, a Microphobia című összművészeti eseményük keretében.


pop hír electro imitation



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása