2017.04.02. 12:45 – Nihil_AK

Lemez még sehol, de persze viccelődésre van idő - A Tool tegnapi tréfája

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

maynard_sammy.jpg

Mivel ellőttük ezt a patront korábban, nem hoznánk szóba puszta kattintáskurválkodásból, de a Tool tagjai is érezhetik, kissé komikus már, mennyi ideje készül az új album. Tegnap egy olyan hírt tettek ki a Facebookjukra, hogy a korábbi Van Halen-frontember Sammy Hagar veszi át a zenekarban az énekesi teendőket.

A közlemény valahogy úgy szól, hogy

"Maynard James Keanan átadja a kormányt Sammy Hagarnak

Azért, hogy előremozdítsa a dolgokat a végtelennek tűnő zeneírási munkálatok közepette, Maynard James Keenan ideiglenesen megkérte Sammy Hagart, hogy ideiglenesen helyettesítse a rock nemzetközileg is ismert, lassú mozgású hernyótalpas autójában, a Toolban. "Olyan az egész, mintha egy láthatlan sebességkorlátozó tábla lenne előttünk. Biztos vagyok benne, hogy Sammy képes lesz beröffenteni a motort. Ő az egyetlen énekes, aki a beszállásakor képes volt még magasabb szintre helyezni az akkor már befutott Van Halent. Remélhetőleg ez a váltás segít felgyorsítani a dolgokat."

A hülyeség, az bezzeg megy. Na itt van két szám az érintettektől, hogy senki se unatkozzon! 


rock metál hír tool progresszív van halen chickenfoot sammy hagar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása