2017.04.03. 12:47 – Nihil_AK

Robert Trujillo is elalélt Lady Gagától

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lady-gaga-metallica.jpg

Volt már szó ezen az oldalon a felemásan sikerült Grammy-díjátadóról, amikor is Lady Gaga beszállt egy vendégszereplés erejéig a Metallicába. Hogy Lars Ulrich profi médiaszereplőként pár nappal később a Metallica ötödik tagjának nevezte az énekesnőt, kicsit sem meglepő, de az már talán az, hogy az underground arcok számára is hibátlan pedigrével rendelkező Robert Trujillo hasonlókat nyilatkozott a napokban.

Mégpedig nagyjából a következőket: 

"Nagyra becsülöm Lady Gagát, mert tényleg tud énekelni, és ezzel nem is voltam tisztában egészen addig, amíg nem láttam a fellépését a Super Bowl félidejében. Nagy hatással volt rám. És amikor találkoztunk, és hallottam, hogy énekli a Moth Into Flame-et a próbákon, ugyanúgy hatással volt rám ő, meg az egész hozzáállása. Tud játszani, tud énekelni, és egyszerre volt őszinte és komoly. Ott volt a szeren. Szeretem az olyan embereket, akik úgy állnak hozzá a dolgokhoz, hogy jól szórakoznak, de közben szétrúgják a seggeket."

Mindenesetre kíváncsiak lennénk egy Memory Remainsre Lady Gagával közösen, mondjuk épp a budapesti koncerten. Hahh! Most pedig kihúzzuk a kezünket a biliből. És igen, vagyunk olyan jó arcok, hogy nem az eredeti felvételt tesszük be illusztrációként. 


pop rock metál hír metallica nyilatkozat lady gaga robert trujillo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása