2017.04.12. 12:20 – Lángoló

Ha online veszel jegyet Little G Weevil koncertjére, akkor megnyerheted a zenész gitárpántját

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

littlegweevel_kicsi.jpg

Little G Weevil személyében – blues vonalon – hazánk egyik leghíresebb szülöttét köszönthetjük. A 12 éve Amerikában élő magyar származású zenész az évek alatt számos komoly díjat söpört be a blues világának nagy elismerései közül: többek között a 2013-as International Blues Challenge első helyezését, majd egy évvel később, a 2014-es Hanosz Award Recipient "Musician of the Year" címét, valamint egy Blues Blast Music Award, és egy USA Blues Music Award jelölést is magáénak tudhat.

A 39 éves zenész jelenlegi formációja, a Little G Weevil Band zenéjében egyre inkább a soul és a funk, azaz a blues-műfaj határán mozgó elemek kerülnek előtérbe. Ebben a zenekarban Little G Weevil partnerei külön-külön már számos hazai és külföldi formációban bizonyított lelkes fiatal muzsikusok (Gyöngyösi Gábor - Hammond orgona, Fender Rhodes; Szász Ferenc - gitár; Herr Attila - basszusgitár; Gyenge Lajos - dob). Az együttes április 13-án, csütörtökön, este nyolc órától az Akvárium Klub színpadán lép fel.

Játék!

Ha április 13-án, 17.00 óráig online vásárolod meg a jegyet ezen az oldalon a koncertre, akkor megnyerheted Little G Weevil egyik számára nagyon kedve gitárpántját, amit aztán a helyszínen át is vehetsz. Persze az sem árt, ha valamilyen módon megosztod ezt a posztot itt alább.


játék funk hír soul blues little g weevil



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása