2017.04.25. 11:36 – Hirdetés

Boldog szülcsinapot, Valentina! Tereskova-koncert és más programok ezen a héten a Gödörben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tereskova_nagy_kriszta.jpg

Ezen a héten is folytatódik a Gödör Klub tizenötödik születésnapját megünneplő rendezvénysorozat. A tavaly bejelentett búcsúkoncert után az idén nyolcvanéves első női űrhajós tiszteletére szombaton mégis visszatér Nagy Kriszta és zenekara, a Tereskova. Emellett számos érdekes program várja a látogatókat: ma este folytatódik a Volt egyszer egy Kaposvár beszélgetéssorozat, ezúttal Lázár Kati, Jordán Tamás és Kamondi Imre részvételével, holnap a SPICC Kortárstánc Stúdió bemutatója, csütörtökön Gyarmati Fanni naplója Hámori Gabriellával, pénteken a SoNaR 360°-os koncertje. Részletek a hajtás után!

Nagy Kriszta sokszor provokatív, többek által botrányosnak nevezett alkotásokat készítő képzőművész-előadó 1989-ben indította Tereskova nevű zenekarát, amely négy lemez kiadása után 2015 őszén bejelentette búcsúkoncertjét.  "Hát, EZ LESZ AZ UTOLSÓ TERESKOVA KONCERT, azt hiszem, ezt el kell mondanom. Felnőttem. " - írta akkor az énekesnő oldalán. Úgy tűnik, mégis visszatér, hiszen azóta Stumpf András személyében új gitárossal kiegészült zenekar április 29-én ismét színpadra lép a Gödör Klubban!

A koncert után DJ THERAPY viszi rövid és ütős utazásra a kortárs román undergoundba.

Részletes információk a koncert Facebook-eseményén

Az érdeklődőket további programok is várják ezen a héten a Gödörben!

Április  25., kedd, 20:00:

„Volt egyszer egy Kaposvár" beszélgetés: Lázár Kati, Jordán Tamás, Kamondi Imre, zene: Cabaret Medrano

Ezzel a címmel indította útjára színházi sorozatát múlt év szeptemberében a Gödör Klub, amely a kaposvári színház legendás hetvenes-nyolcvanas éveinek résztvevőit szólaltatja meg. A sorozat a legendát létrehozó művészek beszélgetésével kezdődött és előadó estekkel folytatódott az évad során. A sorozatot záró est Lázár Kati, Lukáts Andor, Kamondy Imre és Jordán Tamás (az est moderátora) beszélgetésével kezdődik, majd Kamondy együttese a Cabaret Medrano idézi meg koncertjén a kaposvári színház büféjének hangulatát. (ingyenes)

Április  26., szerda:

19:00 Vizsgák a Gödörben 1: SPICC Kortárstánc Stúdió bemutatója

A Spicc Stúdió a Gödör Klubbal karöltve, közel tíz éve gondoskodik a budapesti közönség kortárs-tánc oktatásáról, mint ahogyan arról is, hogy a Stúdióban tanultak minden évben legalább egyszer bemutatásra is kerüljenek az arra érdeklődő nagyközönség számára.

Szintén a Gödör Klubban talált otthonra a Willany Leó Improvizációs. A mára már nyolc éve tartó együttműködés is az ékes bizonyítéka annak, hogy a kortárs-tánc improvizációra igenis van érdeklődés. Fellépnek: Bathó Gabriella, Feicht Zoltán és Grecsó Zotán tanítványai, valamint a Willany Leó Improvizációs Táncszínház vendégművészei

20:00 Kisfilmek vetítése: Kis Hajni: Szép alak, 2. em, Freund Ádám: Földiek, Fekete Tamás: Asszó, Barcsai Bálint: Graffiti, Fatér Ambrus: Légmell, Borbás Dávid: Wartburg

21:00 Vizsgák a Gödörben 2. GTC filmszínésziskola tanévzáró vizsgája, fellépnek az iskola növendékei és tanárai

Az 5 éves GTC Filmszínész Iskola tanárai unplugged koncertet adnak este a Gödörben, ahol fellépnek többek között: Ónodi Eszter, Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia, Thuróczy Szabolcs, Kamarás Iván, zenélnek: Gerendás Péter, Juhász Gábor, Nagy Ádám, Gerendás Ruben, Salamon András

Április  27., csütörtök, 19:00: Gyarmati Fanni naplója - Hámori Gabriella estje 

20:00 Lidérc, Balaton

Április  28., péntek, 20:00: SONAR 360°

A Kuplung, majd a G3, és végül a Fogasház 'Horizont' lemezbemutatója után a SoNaR immár negyedik alkalommal állítja fel hangszereit a nézőtér közepén. Régen játszottak, ezt a formáját nagyon szeretik, és már nagyon hiányzik nekik a közönséggel való találkozás. Sokat készülnek, új dobossal, és a 360° koncertjeiken már megszokott, izgalmas, körbejárható hangzással, és az eddigieknél még látványosabb vizuál-orgiával várják a közönséget.

A sorozat további rendezvényeivel kapcsolatban keresd a Gödör Facebook-oldalát!


balaton hirdetés programajánló színház sonar gödör klub tereskova hámori gabriella



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása