2017.05.04. 10:57 – Gnosis

Szigorrr zene - Ismerjétek meg az Igorrr-zenekart

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

igorrr-2017.jpg

Az Igorrr egy olyan francia zenekar, ahol ahelyett, hogy normális akkordokat, szépen szóló dallamfutamokat és szolid gitározgatást fabrikálnának a kedves és naiv zenehallgatónak, nos, ők inkább teljesen másképp állnak a dalszerzéshez. Ha meghallgatás helyett le kellene írni, hogy mégis milyen egy-egy daluk, talán így lehetne röviden összefoglalni:

- tuc-tuc-tuc

- dzsi-dzsi-dzsi

- toktoktoktoktok

- auarghörrrrrrrrrr

- la la la la laaaaaaaaaaaaaaáááááaaaaaááááaaa + furulyaszóló

Természetesen ügyelve arra, hogy páratlan számban változzanak a fentiek, nehogy véletlenül a szimmetrikusság vádjával illesse bárki is őket.

Június 16-án jelenik meg a Savage Sinusoid című új lemezük, amiről már két klippes dal meg is jelent, lehet ismerkedni, élvezni, szörnyülködni. A lényeg, hogy aki szereti a zajos, eklektikus, de még se annyira öncélú agyzsibbasztást, akkor az Igorrr nekik való. Aki pedig már ismerik a zenekart, azok már rég összepisilték magukat az új album híre hallatán. Nyekk.


hír igorrr



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása