2017.05.12. 14:29 – dankógábor

Glenn Hughes is jön a FEZEN-re - teljes a rock nagyszínpad programja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

glennhugheslive.jpg

Glenn Hughes is koncertet ad az idén 20 éves FEZEN Fesztivál pénteki napján. Így már teljes a jubileumi fesztivál rock nagyszínpadának programja. Augusztus 2-5-e között, mások mellett, Székesfehérvárra érkezik Alice Cooper, a The Offspring, a Tankcsapda, a Blind Guardian, az Ignite, a Saxon vagy az Ossian. Május végén a pop nagyszínpad programja is teljes lesz, és közben folyamatosan bővül a többi helyszín előadói listája is.

Aki nem tudná, Glenn Hughes hosszú pályafutása alatt olyan zenekarokban fordult meg, mint a Black Sabbath, a funk rock úttörő Trapeze és természetesen a Deep Purple, akikkel három albumot is készített. Közben jó néhányszor körbeturnézta a Földet, de mindig jutott ideje a szólókarrierjére is, tavaly év végén már a tizennegyedik Glenn Hughes-album jelent meg. A Resonate címre keresztelt lemez a Hughes szerint "az eddigi legsúlyosabb albuma", csupa olyan dallal, amik az "élő előadásért könyörögnek". Erre augusztus 4-én, a FEZEN harmadik napján lesz is lehetősége.


rock hír glenn hughes



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása