2017.06.21. 17:10 – Lángoló

Lovasi meghívott minket a születésnapi bulijára – Galéria a Fishing On Orfű nyitónapjáról

Lángoló Galéria

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Fishing on Orfű fesztivál idén nem csak a saját születésnapját ünnepli, hanem Lovasi Andrásét is, aki kereken 50 éves lett a fesztivál nulladik napján. A Kacat nevű nagyszínpadon (ami egyébként a 30Y-os Beck Zoli kutyájáról elnevezve) először a Csík zenekar lépett fel, akik már többek között folkosított Kispál-dalokkal is játszottak.

Este tíz után a több ezres tömeg már elég türelmetlenül várta a kezdést, majd Lovasi előjött a dobok mögül. A közel háromórás műsorban több vendégfellépő is volt, többek között a quimbys Kiss Tibi és Varga Líviusz, Pál István prímás valamint Németh Juci is. A koncert túlnyomó többségét természetesen a Kispál-dalok tették ki, olyanok, mint a Lefekszem a hóba, a De szeretnék, a Szőkített nő, a Húsrágó hídverő vagy a Szívrablás, aminek a rendkívül vegyes összetételű, családi rendezvényre hasonlító közönség persze nagyon örült, de például az Örökre és a Légy szíves is előkerült a Kiscsillagtól.

A Lovasi 50 koncert sokkal inkább az életműről szólt, mint sem egy Kossuth-díjas zenész ünnepléséről, de természetesen az utóbbi sem maradhatott el. Lovasi felesége, a színész-rendező Földes Eszter egy szív alakú lufival a kezében, és több ezer elégedett rajongóval együtt köszöntötte fel a színpadon a zenészt. (Képek és szöveg: Bíró Edina)


galéria fesztivál hír lovasi andrás fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása