2017.06.21. 09:40 – dankógábor

Szeptemberben jön az új Foo Fighters-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

foo_fighters_2017_bw.jpg

Sejthető volt, hogy valamire készült a hétfőn Budapesten is fellépő Foo Fighters, és a nemrég, váratlanul kiadott Run című daluk és klipjük nem fog sokáig lógni a levegőben. Pláne, hogy a koncerteken is rendre elővesznek olyan számokat, amiket még nem hallott a közönség. Most viszont már biztos, hogy szeptember 15-én megjelenik Dave Grohl zenekarának nyolcadik nagylemeze. A 11 számos anyag címe Concrete and Gold lesz, és az a Greg Kurstin volt a producere, aki olyanokkal dolgozott korában, mint Pink, Sia vagy Adele. Grohl ezt mondta a lemezről:

Egy minden eddiginél monumentálisabb megszólalású Foo Fighters lemezt akartam. Egy gigantikus rockalbumot, de Greg Kurstin dallamvilágával és hangszerelési megoldásaival. Mintha a Motörhead elkészítené a saját verzióját a Sgt. Pepperből vagy valami hasonló.

Grohl egyébként négy éve, autóvezetés közben hallotta először a rádióban Kurstin The Bird & The Bee zenekarának Again & Again című dalát, ami után felvette a kapcsolatot a zenész-producerrel, és hamar kiderült, hogy eléggé egy hullámhosszon vannak annak ellenére, hogy teljesen más műfajból érkeztek a közös munkába. Alább a Run című dal még egyszer, hátha még valaki nem hallotta.


rock hír foo fighters



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása