2017.06.28. 12:34 – Nihil_AK

228 %-kal növekedett a Napalm Death online streamelése az ordibálni tanítós rádióműsor óta

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

napalm-death-ed-miliband-920x584.jpg

Néhány napja már beszámoltunk arról, hogy Barney Greenway, a Napalm Death énekese egy rádióműsorban a korábbi munkáspárti képviselőt, Ed Milibandet tanította ordítani. Úgy látszik, megérte az akció, mivel a Napalm Death spotify-os online streamjei 228%-kal nőttek az adás óta.

Az érdekes összefüggést egy Twitter-felhasználó vette észre, mi pedig tanácstalanul állunk a rejtély előtt, hogy vajon minek köszönhető az érdeklődés? A hallgatók kíváncsiak voltak arra, mit kellett volna jól elhörögnie Milligannek? Netán a műsor hallgatóinak ennyire megtetszett a stílus, és hamarosan a mainstream is keblére öleli a grindcore keresztapjait?

Amíg erre a kérdésre választ kapunk, annyit fűznénk hozzá, hogy szívesen megnéznénk hasonlót magyar politikusok közreműködésével, hiszen néhány parlamenti közvetítést látva egy rokon műfaj, a károgás már régóta jól megy. Az első lecke lehetne az If the Truth Be Known a Harmony Corruption lemezről, megjelenése óta aktuális.


politikus bevétel rádióműsor online streaming napalm death barney greenway



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása