2017.06.30. 10:26 – Nihil_AK

A sivatagban semmi sem gyors - Töltsd le a Public Enemy teljes új lemezét ingyenesen!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

public-enemy-nothing-is-quick-in-the-desert-1498752886-640x643.jpg

Két napja írtuk meg, hogy jövő héten érkezik az új Public Enemy, de srácok megelőztek minket, és már most letölthető az anyag a csapat Bandcamp oldaláról, kedd éjfélig ingyenesen. A lemezen Ice-T, valamint az EPMD-s Parrish Smith is vendégszerepel, szóval aki kíváncsi arra, mit hozott össze az idén már megalakulása 35 évfordulóját ünneplő ikonikus hiphop formáció, az ne bárgyúskodjon sokat, a hajtás után itt a teljes lemez!

Chuck D. így fogalmazott a beszédes című és borítójú új lemez kapcsán:

Harminc év, 105 országban zajlott 106 turné és számtalan lemez után itt a köszönet. Vigyétek, amíg ingyen van!

Azt, hogy semmi sem gyors a sivatagban, olyan értelemben mondom, ahogy egy átlagember látja a zeneipart. Látszólag halott, mint egy sivatag. De a sivatagban is rengeteg élet van, ha tudod, hol kell kereseni. A kaktusz beszívja a vizet akár a levegőből is, és számos élőlény él a száraz melegben, amire az átlag nem képes. Az átlagostól eltérők jutalma a sivatagban a túlélés. A zeneiparban is hasonló most a helyzet. Még mindig mozgásban van, csak újra kell definiálnunk.

Tanulságos gondolat, nemde? Vegyétek, vigyétek!


hiphop ingyenes rap public enemy új lemez teljes album



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása