2017.07.07. 15:49 – Gnosis

The Longest Winter - itt egy új Paradise Lost-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

paradise_lost_june_2017_promo.jpg

Szeptember elsején jelenik meg az új Paradise Lost-album, Medusa címen. A halvérű angolok tizenötödik lemeze elmondásuk szerint lassabb és doomosabb lesz, mint valaha, úgyhogy Say Just Words-szerű gigaslágerekre ezúttal se vágyakozzunk. Ma jött ki a felvezető dal a Medusához a The Longer Winter képében, aminek szövege az emberi nyomiságról szól.

Olvastam egy történetet arról, hogy a vadon élő állatok (különösen a farkas populáció) hogyan kezdett újra visszaszivárogni és újra megtelepedni a csernobili katasztrófa után a robbanás harminc mérföldes körzetében. Jó volt azt gondolni, hogy nem számít, hogy az emberiség akármennyire is szétcseszi a bolygót közvetlenül vagy közvetve, az élet valamilyen formában mégis utat tör magának. De az emberek emberek maradnak, és nemrég hallottam, hogy már vadásztúrákat szerveznek erre a területre.... (Nick Holmes énekes)

A Paradise Lost egyébként október 15-én ismét koncertet ad nálunk, mégpedig a Sinistro és a Pallbearer társaságában. Link




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása