2017.07.12. 11:42 – dankógábor

A Blink-182 gitárosa varázslattal intézett el egy bahamai fesztivált

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2017 valószínűleg legnagyobb fesztiválos égését produkálta a nagyon-nagyon-nagyon-nagyon luxynak hirdetett bahamai Fyre Festival, amiről az Index írt egy nagyobb összefoglalót. A lényeg annyi, hogy nemhogy kuxus nem volt, de gyakorlatilag egy alsókategóriás magyar fesztivál is nagyobb luxust kínál a látogatóinak (mínusz a tenger), mint ez a buli. A Blink-182 is fellépett volna a fesztiválon, de ők még előtte lemondták, mivel nem látták biztosítottnak a feltételeket a koncerthez. Most viszont kiderült, hogy mi is történt valójában. Átadjuk a szót Matt Skiba Blink-182-gitárosnak

Rossz érzésem volt az eseménnyel kapcsolatban. Pogánynak és boszorkánynak tartom magam. Minden energiámmal azt akartam, hogy a Fyre ne történjen meg. A testem minden elektromos feszültségét és energiáját a dolog ellen fordítottam.

Szóval Matt Skiba pogány boszorkány miatt maradt el a Fyre. Tessék nála reklamálni.


punk pop blink-182



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása