2017.07.14. 11:02 – dankógábor

Szikora Róbert már megint a magyar Marilyn Manson-rajongók lelki üdvéért imádkozik

marilyn-manson.jpg

Csoda lett volna, ha Szikora nem szólal meg (vagy Szikorát nem szólítják meg) Marilyn Manson-témában. Az R-Go keresztény katolikus frontembere a Ripostnak nyilatkozott, ahol elmondta, hogy Mansont, akinek a nevét sem mondja ki, egy sátánfajzatnak tartja, és most tulajdonképpen nem is ellene imádkozik, hanem azoknak a lelki üdvéért, akik elmennek a koncertre. A koncertre, ami a cikk szerint alig egy hónap múlva lesz Budapesten. Annyira alig, hogy már csak hat napot kell rá várni, mivel július 20-án, jövő hét csütörtökön lesz a Budapest Parkban. Szikora még megjegyzi, hogy van így is elég bajunk, minek kell még ezt az istenkáromlót is ideimportálni Magyarországra. Természetesen ott leszünk az elővételben telt házas koncerten, és beszámolunk a fiatalok lelki elkárhozásáról. :(


isten sátán szikora robi marilyn mansonKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kútmester 2017.07.14. 11:56:01

Szikora rosszul tudja. Manson nem sátánfajzat, csak egy szánalmas féreg.

2017.07.14. 13:30:26

@Kútmester: Szerintem erre Manson csettintene

weirdo 2017.07.14. 20:58:40

Isten???? Most arról a fószerről beszélünk, aki leküdte a fiát kutyába??? Emberek, 2017 van...

felhasználós 2017.07.15. 07:28:50

Miért tart Marilyn a fejéhez pisztolyt?

exterminador 2017.07.15. 19:49:37

@felhasználós: mert maga is rájött, hogy egy sátánfajzat, és ezért véget vet szánalmas és káros életének!
(Mellesleg Szikora a gidáival, akiket rendszeresen cserélget harminc éve, valóban a keresztényi élet mintaképe. Ha egy mákszemnyi hitelesség lenne abban a fazonban! Vagy ha már nincs, legalább egy mákszemnyi tehetség... Dehát az sincs! Hát akkor mivel tűnhetne még ki?)

MEDVE1978 2017.07.15. 20:06:23

Döglött oroszlán :) Manson a 90-es évek második felében volt a csúcson. Nem véletlenül hívták shock-rockernek. Az amiknál is folyamatosan tüntettek ellene a legbigottabb és legmagamutogatóbb keresztény emberek. Persze mivel shock-rocker, neki pontosan ez volt a jó, minden botrány főnyeremény. Meg is tett mindent: tangában lépett fel, felvágta a mellkasát a színpadon, széttépte a Bibliát és kitörölte vele a fenekét, elégette az amerikai zászlót stb. A sok hülye tüntetett és hisztizett, a médiával együtt. Manson meg söpört be a pénzt és az új rajongókat. Csak hát ez a modell nem tart ki örökké: ha nincs mögötte zenei tartalom, jó albumok, a rajongók majd szépen elmaradnak. Márpedig neki három fogyasztható albuma, ha volt (Mechanical Animals, Antichrist superstar, Holywood) a többi trágya. Ráadásul meghízott, megöregedett és a hangja is elment. Megnéztem néhány mostani koncertjét, kb olyan a visszaesés, mint az 1991-es és 2011-es Axl Rose között. (Rose-t legalább rendbehozták és lefogyott). A mostani koncertfelvételeken állandóan kifogy a levegőből.