2017.07.18. 15:46 – Lángoló

Három nap rock ’n roll és lazaság! - Idén is lesz Sportalshow Esztergomban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

4_1.jpg

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg Esztergomban a Sportalshow fesztivált. Ez az alapvetően rockzene-orientált rendezvény idén a koncerteken kívül sok egyéb mást is kínál a látogatóknak. Lesznek könyvbemutatók, előadások és lemezbörze is.

A fesztivál három napja alatt 20 zenekar lép a tavaly elhunyt zenészbarát, Fritz-ről elnevezett nagyszínpadon. Karrierje során először ér el Esztergomba a Road, akik saját bevallásuk szerint is nagyon várják a bemutatkozást a Sportalshow színpadán. Fellép még az elmúlt években újra a klasszikus felállásban nyomuló Sex Action, az üstökösként száguldó Fish!, a hazai punk színtér legendás zenekarai, az Aurora és az Alvin és a Mókusok, illetve az utóbbi időben a Sportalsó egyik kedvencévé előlépő Blues Company is. Ezen felül meghívást kapott a fesztiválra néhány kisebb zenekar is, akik a klubban már rendszeresen bizonyítottak: Tűzkerék xT, The Joystix, Don Gatto, C.Y.D., Empyema, Ørdøg, Cadaveres , Vesztegzár, Autoharps, Pine Resin, Come On Rock Band, Sniffyction, Sunset és a francia High-School Motherfuckers.

A rendezvény ideje alatt lehetőség lesz a belépésre jogosító karszalaggal kedvezményes múzeumlátogatásra (A listát a szervezőktől kell kérni a helyszínen), csobbanni a Dunában (a helyszíntől 50 méter a part), párakapus hűsölésre, és persze a már említett előadások és könyvbemutatók meghallgatására, illetve a Rejtélyek Haza is kínál majd kedvezményes krimitúrákat. Ha valakinek ez nem lenne elég, akkor rengeteg látnivaló akad az ország első Fővárosában, amit érdemes egy laza séta alkalmával felfedezni.


fesztivál hír sportalshow



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása