2017.09.12. 11:55 – Nihil_AK

Mike Patton a Faith No More jelenlegi tevékenységéről, és a Dead Cross folytatásának lehetőségeiről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

faithnomore2016.jpg

Mike Patton egy friss interjúban úgy fogalmazott, hogy a Faith No More jelenleg hosszabb szünetet tart, valamint reméli, hogy lesz folytatása a Dead Crossnak. Sok konkrétumot azonban nem árult el.

A Faith No More jelenlegi státuszával kapcsolatban így fogalmazott:

Szeretnék válaszolni erre a kérdésre, de nem tudok semmit. Most egy hosszabb szünetet tartunk, és ha lesz valami, az organikusan és természetesen kell megtörténjen, bár nem nagyon hiszem, hogy fog. De meglátjuk, ki tudja? Megvolt már az a lecke, hogy ne mondjak nemet. Ez mindig olyan, mint amikor egy család újra találkozik, mondjuk összejössz újra a nagybácsiddal, aki azt mondja, menjetek el kajálni egyet a következő BBQ büfébe. Nálunk így mennek a dolgok.

Arról, hogy lesz-e folytatása a Dead Cross lemezének, így beszélt:

Szerintem kellene. Nagyon jól megy, és jól is érezzük magunkat. Nincs okunk arra, hogy ne rakjunk össze még pár lemezt, vagy csináljunk pár további turnét. Szóval meglátjuk. Megtanultam már, hogy ne ígérjek túl sok mindent előre, szóval ki tudja?

Igazán nem lehet a szaván fogni. Akit érdekel a teljes interjú, kattintson ide!


rock nyilatkozat faith no more mike patton dead cross nesze semmi



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása