2017.09.20. 21:42 – dankógábor

Kereszténygyalázás miatt be akarták tiltatni a kecskeméti Apey & The Pea-koncertet

Hiába nyilatkozta azt a Lángolónak Áron András Apey & The Pea-frontember, hogy továbbra sem sátánisták, és hogy a HEX című új nagylemez

tíz próbatételen át vonszol minket lefelé a pokol hét hercegének vezetésével egészen a purgatórium legmélyéig, inkább csak egyfajta művészeti elképzelés.

ez nem mindenkit győzött meg arról, hogy nem kereszténygyalázásról van szó. A metálzenekar kecskeméti koncertjén ugyanis nem tudnak lemezt és pólókat árulni, mivel az sértené egyes emberek vallási meggyőződését.

Azt írják a Facebookon, hogy

Pénteken nem arulhatunk merchet, sem az új lemezünket, nagyon sajnáljuk, de egy nem várt fordulat folyományaképp egy helyi politikai képviselő olyan helyzetbe hozta a TEKA döntéshozóit, hogy ne árulhassuk a termékeinket a klubban az este folyamán mivel sért egyes vallási csoportokat. Nem igazán értjük a problémát, és a nyomás hatására fontolgattuk, hogy inkább lemondjuk a koncertet, és nem megyünk bele ebbe a méltatlan kompromisszumba. De tudnotok kell, hogy nekünk ez az este ennél fontosabb, szóval a tanácsunk holnap estére: ha szeretnétek vásárolni a HEX merchből, a webhsopon tudjátok megtenni, mi pedig kárpótlunk titeket élőben egy kisebb mészárlással.

A Facebookról gyorsan kiderül, hogy a koncert elsősorban Radics Tivadar kecskeméti önkormányzati képviselőnek nem tetszik, aki szeptember 12-én posztolta ki nyilvánosan, hogy 

Hmm. Érdekes. Egy nemzeti rock zenekar (Hungarica) szellemisége nem fér bele a rabbi számára, hogy a régi zsinagógában a mostani technika házában koncertet adjon, de egy sátánista, a kereszténységet gyalázó zenekar (Apey & the Pea) már belefér... Pentagrammok, kecskefejek és fordított keresztek. Ez való egy zsinagógába ezek szerint. ?

Radics egy 2010-es esetre hivatkozik, amikor a Hungarica tervezett fellépése ellen tiltakoztak többen, majd a helyi rabbi közbenjárásának segítségével le is fújták a fellépést. A TEKA ugyanis, ahol a koncerteket rendezik, egykor zsinagóga volt, ami Radics szerint egy szakrális hely, és nem fér bele egy olyan vallásgyalázó, okkultista zenekar, mint az Apey & The Pea. A hosszú kommentfolyamban tippet is kap, hogy be kéne tiltatni a koncertet, de szerinte lehetséges, hogy ezzel túl nagy reklámot csapnának a zenekarnak annak ellenére, hogy így sikerülne bizonyítani, hogy megvan még a jó keresztény kurázsi. Majd a kommentekből az is kiderül, hogy Radics meg is kereste a hely illetékeseit, aminek foganatja is lett.

A zenekartól megtudtuk, hogy a TEKA bérlője kifejezetten kérte őket, hogy menjen le valaki Kecskemétre megbeszélni a felmerült problémát, ami Radics facebookos posztjából indult ki. A tárgyaláson ott volt a TEKA bérlője és tulajdonosa is, illetve Radics Tivadar, akik elmondták, hogy betiltani nem tudják a koncertet, de kizárólag azzal a kompromisszummal léphet fel a zenekar, ha semmiféle kereszténygyalázó szimbólum nem jelenik meg az eseményen. Magyarán sem a pólóikat, sem a lemezeiket nem árulhatják, illetve ők maguk sem viselhetnek olyan ruházatot, ami sértené a vallásos érzelmeket. Az sem győzte meg őket, hogy itt művészi szabadságról van szó, és hogy a zenekar számtalan helyen leszögezte, hogy ők nem sátánisták, az okkultizmus csak, mint téma merül fel a lemezeiken. Az Apey & The Pea legszívesebben lemondta volna a koncertet, de végül úgy döntöttek, hogy fontosabbak a kecskeméti rajongók, mint az, hogy a büszkeségük miatt elmaradjon a koncert.


metál hír apey & the peaKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.09.21. 07:43:05

Hát ez valami totális besza-behu :D Azt hittem, ilyen extrémbigott vénkisasszonyokat csak az amerikai felsőközéposztály bír kitermelni, de ezek szerint van hazai utánpótlásunk még Szikora Robin is túl! Remek PR, gratulálok a Jobbiknak, hogy kitünő érzékkel beleállt ebbe a konfliktusba és dicsőségesen megállította a helyszíni pólóvásárlást!
És ha már kereszténygyalázás: nem a Jobbik elnöke mondta pár éve, hogy "Az iszlám az emberiség utolsó reménye"? :D

celestial 2017.09.21. 10:26:19

Nevetséges az egész politikai elit álszentsége :) amit nap mint nap művelnek az mennyire keresztényi? Vicces és egyben szomorú hogy amit ma keresztényinek nevezünk ami ma a vallás nevében történik ( pl ahogy az egyház lefekszik a hatalomnak) annak semmi köze nincs Krisztus tanításához...a "nemzeti rock"meg egy másik vicc..kb olyan mint a lakodalmas rock ;)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 06:35:09

Ez van. Ha az egyik oldalt cenzúrázzák folyton, a másik is előbb-utóbb visszacsap.

egysmás 2017.09.22. 06:40:01

A jobbik, a zsidók miatt betiltja a metálosokat.

Erdős Péter nyomdokain építi Vona serege az új kommunizmust.

VaradiJanos 2017.09.22. 07:36:02

Jócsinájjàk a fijug ha már nem volt elég angol nevet választani a világhirhez akor most bedobják a jujjbántanakanácikok kátyát. Hüje jobbik pedig beleál, buta gojok

Ser Vazul 2017.09.22. 07:40:50

"A kecskeméti rajongók miatt" vajh mennyien lehetnek?

Tranquillius 2017.09.22. 08:42:07

Ne haragudjatok, de horogkeresztes pólóban és ss rúnákkal teletetoválva elég nehéz kimagyarázni, hogy valaki nem náci és az egész csak egyféle "művészeti elképzelés". :)

de let e ... 2017.09.22. 08:59:28

Nincs itt semmi látnivaló ... egy vidéki politikus szavazatokat tarhál a templomba járóktól ...

Muad\\\'Dib 2017.09.22. 09:05:14

Ide vezet az a túltolt pc, amikor mindenki centiméterrel méregeti, mivel kinek az érzékenysége kerül esetleg megbántásra (a lobbik csak szépen felszállt az amúgy már világszerte száguldó mániára).

egysmás 2017.09.22. 09:06:17

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Te írtad, hogy visszacsap. Visszacsapni azoknak lehet, akik már támadtak.

A zsidók támadtak és betiltatták a nácikat, a jobbikos visszacsap a metálosoknak, TEHÁT a metálosok, zsidók.
Elemi logika.

egysmás 2017.09.22. 09:08:29

@Muad\\\'Dib: Mint amikor a vallásos érzületükben megsértett fiatalok lemészárolták a Charlie Hebdo szerkesztőségét.

Az is a túltolt PC miatt történt.

Nem a vallási fanatizmus miatt.
Hanem azért, mert PC.

Muad\\\'Dib 2017.09.22. 09:12:51

@egysmás:
Te szoktál olyanokra is válaszolni amit mások írnak, vagy csak úgy írsz random, mikor kinek?
Hogy a búbánatos fas*omba jön ide egy terrorcselekmény?
Arról van szó, hogy a lobbik meg a keresztények szépen eltanulták, hogy csak az érzékenységre kell hivatkozni. Lásd: lidl ---> leretusáltuk egy létező épület tetejéről a keresztet, mert ez esetleg sértheti egyesek érzékenységét. Pontosan ugyanennek az elvnek az alkalmazása a fenti marhaság: sérti egy csoport érzékenységét, tehát tüntessük el.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 09:24:42

@egysmás:

Még mindig nem világos, hogy lett ebből számdora zsidókérdés...

celestial 2017.09.22. 11:01:28

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: :) te meg miről beszélsz? Melyik az egyik és melyik a másik oldal? Segíts már légyszi megérteni...ha már úgyis mélyelemző vagy...bár gyanús hogy csak jöttél böfögni...de ám nyugodtan cáfolj meg....

celestial 2017.09.22. 11:06:47

@Ser Vazul: és ha csak 200-an vannak? Vagy 100 an? Van ahol templomba sem járnak ennyien...:)

commentes nikk 2017.09.22. 11:44:28

Szánalmas buta ember ez a fickó. Ostoba kis törpe.

celestial 2017.09.22. 12:11:34

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: aham ...akkor a zenekar a liberális oldal? de ám ezt miért is gondolod? Tudom most ez a divat ezt mondanni mindenre de ez egy mélyelemzőtöl eléggé kevés... a jobbikos bácsi meg az ellenzéke mert keresztény álruhában gyűlölködik hazudik tilt?

celestial 2017.09.22. 12:15:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ja és a bosszú is egy szép kis keresztény cselekedet ugye? Mert allitolag az a gondja a drága politikusunknak hogy a nemzeti" sztem megélhetési vicc" zenekar nem léphetett fel ugyanott..az már mindegy hogy ki miatt ....csak vkibe belerugjunk jo keresztényként...

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 12:17:51

@celestial:

Nem tudom, mindenesetre liberális jellemző a kereszténységgyalázás a mai fejlődési szakaszban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 12:18:31

@celestial:

Ez van, háborús időket élünk, s csattog Jézus ostora...

celestial 2017.09.22. 12:46:28

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ki hogy gondolja...jelen pillanatban a legnagyobb kereszténygyalázást hazánkban az egyház követi el azzal hogy asszisztál a politikai elit viselkedéséhez de úgy is írhatnám, hogy lefekszik a hatalomnak...( nyugodtan vedd elő mondjuk a 10 parancsolatot és pipáld ki azokat amelyeknek megfelelnek kedves vezetőink :) )

commentes nikk 2017.09.22. 12:46:54

"maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · bircahang.org 2017.09.21. 16:42:12
Én egyszer erőszakoltam meg nőt." 7koznapi.blog.hu/2017/09/20/konnyu_preda_milyen_not_keres_a_veszelyes_tamado#c33809650
Keresztéééééééééény :))))))))))))))))))

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 12:55:03

@celestial:

Így igaz. Jézus ökle odacsap, ha köll. Ez van, az liberális mítosz, hogy Jézus valamiféle mazochista, aki örül, ha verik.

celestial 2017.09.22. 13:10:08

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: szerinted bármelyik kormány de beszéljünk a mostaniról mert ugye itt nagy a szerelem az egyház és a kormány között mennyire keresztényi? Krisztus hol tanít az állandó gyűlölködésre, hazudozásra, lopásra stb? De ám csak arra válaszolj hogy szerinted ez a kormány és tagjai keresztény emberként viselkednek e vagy sem ? Max mást gondolunk a kereszténységről...van ez így ...nagy dívat mostanában.mindenféle alternatív valóságokat létrehozni :)

celestial 2017.09.22. 13:18:15

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: röviden sztem a mai politikai elitet Jézus az általad emlegetet ostorral szétzavarta volna az álszent papokkal együtt..ja és vallásosan neveltek sokáig templomba járó ember voltam csak hát ugye az az átkotott nyitott szem :) próbáld ki, az elején bizti fura lesz és az is lehet kényelmesebb ha terelnek de egy próbát megér....ja és még ma is hívő embernek tartom magam de az általam ismert Jézus tanítás és az egyház viselkedése nagyon távoli egymástól...

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 14:09:47

@celestial:

Az emberek bűnöznek, s a papok is emberek. A papság előtti fő követelmény: az igét hirdetni, s személyes példát mutatni, amennyire lehetséges.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 14:11:24

@celestial:

A kereszténység politikafüggetlen, a keresztény ember meg lehet apolitikus vagy bármely politikai eszme híve, lehet fasiszta, náci, komcsi, szocdem, középbal, középjobb, liberális, stb. - az egyetlen korlát a keresztény dogmák, azt nem bírálhatja felül senki.

celestial 2017.09.22. 15:02:26

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: hát akkor úgy látszik valamiért ez nem naon lehetséges de ám sztem ettől azért több a dolguk mert ugye a személyes példamutatás minden keresztény ember dolga kellene hogy legyen...mondjuk ha már politizálnak akkor nem a kapott vagyon kellene hogy alakítsa véleményüket hanem a Jézusi tanitás..de igazából politizálniuk sem kellene meg a szó pozitív értelmében nem is teszik mert kb úgy müködnek mint a media, felulről irányitva magánvélemény nuku ha valami kellemetlen akkor hallgatnak és azt szajkózzák amit a nagyvezér kiván...

celestial 2017.09.22. 15:03:27

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: politikafüggetlen de egy réteg mégis próbálja kisajátitani ahogy a nemzetet is stbstb....

celestial 2017.09.22. 15:44:46

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ja a keteszténydemokrata önmagában nem is létező párt szal inkább a fideszen kivül ki is próbálja a kereszténységet kisajátitani és ki is mondta azt hogy a haza nem lehet ellenzékben tehát a fidesz =a haza és mindenki más vmi idegen test a nemzet testén? Szal persze minden politikusra :)

celestial 2017.09.22. 15:51:22

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: most mit szeretnél? Idézzek prédikációkat? Bocs nem jegyzeteltem.mikor még jártam de pl soha nem hallottam hogy bármilyen sztem nem keresztényi cselekedet ellen felemelték a szavukat vagy mondták volna hogy ha már kereszténynek hívjátok magatokat akkor azért ezt nem.kellene de hallttam pl pap szájából büdös kommunistázást mert vmire nem kaptak pénzt és fenyegetést nyilvános megerőszakolásokrol ha nem állitjuk.meg az iszlámot (kb akkor mikor ez a tv-ben is nagy divat volt) azt sem tudtam hirtelen hogy templomba vagyok vagy az m1-et nézem :)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 15:52:15

@celestial:

A kereszténydemokrácia egy jobbközép POLITIKAI irányzat, nem vallás.

A kereszténységet nem lehet kisajátítani.

celestial 2017.09.22. 16:26:10

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ne fárasszuk egymást...sztem több volt mint neked... ideböfögtél mindenféle marhaságot ....további kellemes bégetést :)

celestial 2017.09.22. 16:32:03

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: a b+ tényleg ...én meg azt hittem vallás :)
Tényleg nem lehet...tudod erről beszéltünk h nem kellene :)..bocs de a kutyámmal egyszerübb kommunikálni mint veled bár gyanús hogy csak megjátszod a hülyét...régi taktika hogy ne keljen komolyan vitatkozni.. ma már előszeretettel használják a legfelsőbb szinteken is :) (sztem tudod kikre gondolok) :) na sajnálom hogy időt pazaroltam rád...további jó munkát...

egysmás 2017.09.22. 16:43:20

@Muad\\\'Dib: Az a különbség a libsik féle PC és a keresztények, velük szövetséges muzulmánok között, hogy a libsik, amikor a PC jegyében leradírozták a templomról a keresztet, akkor nem a saját nyűgjük járt a fejükben.
Nekik aztán kurva mindegy, hogy a gyerekbaszók jele fenn van-e egy sajton, vagy sem, ellenben, amikor a hülye keresztény elment, hogy ne lehessen már metálsoknak koncertezni, akkor a saját nyűgjével volt elfoglalva.
Pont, mint ahogy a zsidrák, amelyik a nácik zeneművészeti előadása miatt rinyált.
Annak is a saját nyűgje volt a baja.

egysmás 2017.09.22. 16:46:19

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hogyan lett zsidókérdés?

Ismered hírt?
A jobbikos buzi azon sértődött meg, hogy egy rabbi kb tíz éve addig rinyált, amíg a nácikat nem engedték fellépni a Tekában, ezért bosszúból, mikor lett egy kis hatalma, be akarta tiltani a metálosok koncertjét, de csak addig jutott, hogy nem árulhatják a cédéiket.

egysmás 2017.09.22. 17:04:42

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ebben a hírben a zsidó vonal mindig is benne volt.

"A jobbikos buzi azon sértődött meg, hogy egy rabbi kb tíz éve addig rinyált, amíg a nácikat nem engedték fellépni a Tekában, ezért bosszúból, mikor lett egy kis hatalma, be akarta tiltani a metálosok koncertjét, de csak addig jutott, hogy nem árulhatják a cédéiket."

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.22. 17:35:43

@egysmás:

Ez hatalmas hiba.

Nekem is mondták sokan, jelentsek fel én is másokat, mivel ezt velem is megteszik. De én nem akarok az ellenségeim szintjére süllyedni.

egysmás 2017.09.22. 17:45:40

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Most már csak azt kellett eldönteni, hogy a keresztények mit szólnak ahhoz, hogy egy jobbikos rosszindulatú fasz az ő ideológiájukat használja fel ahhoz, hogy bosszút állhasson olyan embereken, akiknek a világon semmi köze nincs ahhoz a sérelemhez, ami őt érte.

A keresztények pedig eldöntötték: örvendezve asszisztálnak.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 08:23:55

@egysmás:

Semmit nem szólunk hozzá: ez mindenkinek a magánügye. Akkor szólunk csak, ha valkai a kereszténységet meg akarja hamisítani, ez már közügy.

egysmás 2017.09.23. 08:41:57

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Erről beszélek!

Tehát, szerinted is úgy van, hogy a jobbikos csávó a kereszténység lényegét adja akkor, amikor a zsidók miatt a metálosokat basztatja a keresztények nevében.

Különben te, mint keresztény, szólnál, hogy az, amit a jobbikos csávó képvisel, az a kereszténység meghamisítása.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 09:36:42

@egysmás:

Ismétlem: ez az ő magánügye. Egyetlen keresztény nem-vallási jellegű tevékenysége se kötelez más keresztényt.

egysmás 2017.09.23. 09:48:42

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ez, az adott kereszténynek a vallási jellegű tevékenysége.

És mivel közhatalmat gyakorolva cselekedett, nem magánügy.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 09:53:19

@egysmás:

Nem, ez politikai tevékenység, nem vallási.

Közügy, de nem vallási közügy.

egysmás 2017.09.23. 09:54:52

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Tehát, ha vallási okokból politikai tevékenységet végez valaki, az nem vallási okokból végzett tevékenység.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 10:32:42

@egysmás:

Így igaz. A politika nem vallás.

Egy keresztény lehet bármilyen politikai eszme híve.

egysmás 2017.09.23. 10:38:13

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ezek szerint a kereszténységnek nincs társadalmi megnyilvánulása.
Ami kilátszik, az csak politika.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 11:07:01

@egysmás:

Van, de ezek általános elvek. Keresztény politika mint olyan nem létezik. A kereszténység nem iszlám, ahol létezik inherens politikai eszme is.

egysmás 2017.09.23. 11:47:49

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Tehát, aki a a kereszténység nevében politizál, az mind hazudik.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 12:50:01

@egysmás:

A kereszténység nevében nem lehet politizálni. A kereszténység nem politikai eszme. Egyes keresztények viszont politizálhtanak, ahogy akarnak.

egysmás 2017.09.23. 13:40:14

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Akkor a kereszténydemokrata néppárt, vagy a jobbik, amikor a kereszténységre hivatkozik, akkor hazudik.
Amikor a pap vagy a pápa tesz politikai nyilatkozatot az egyház vagy a kereszténység nevében, akkor pedig eretnek.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 14:11:32

@egysmás:

Téves, minden keresztény hivatkozhat a kereszténységre. S ez nem hazugság, míg nem használja érvnek a keresztényseget arra, amire nem érv.

Egy pap megállapíthatja a kereszténység nevében, hogy x elv ellentétes vagy egyező a kereszténységgel, eddig semmi gond. De ha azt állítja, hogy x párt keresztény, y párt meg nem az, az már bűn.

Semmi gond viszont azt állítani, hogy nekem keresztényként x politika tetszik, y meg nem. Pl. a jelenlegi római pápa állíthatja, hogy a migráció jó, addig ezzel semmi gond, míg azt nem állítja, hogy ez az álláspont keresztényi szempontból helyes.

egysmás 2017.09.23. 14:29:58

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Egy pap megállapíthatja a kereszténység nevében, hogy x elv ellentétes vagy egyező a kereszténységgel, eddig semmi gond."

Akkor a pápa miért is nem állíthatja, hogy a migránsokkal kapcsolatos álláspontja keresztényi szempontból, helyes?
(Ami, mellékesen, még igaz is.
Annyira, hogy tautológia.)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 14:34:11

@egysmás:

Ha hozzáteszi, hogy ez az ő magánvéleménye, semmi gond. De ha nem teszi hozzá, akkor az ugyanaz, mintha a pap a szószékről agitálna, hogy szavazzunk a Fideszre, azaz elfogadhatatlan.

egysmás 2017.09.23. 15:22:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A pápának az a dolga, hogy megítélje, hogy mi helyes keresztényi szempontból, majd erről tájékoztassa a híveket.
Ezért ő Krisztus földi helytartója.

De visszatérve a jobbikos hülyegyerekre, álláspontod szerint tehát elfogadhatatlan az, amit művelt.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 15:47:01

@egysmás:

Isten szerint a római pápa nem az ő helytartója. További még a katolikus szabályok szerint is csak vallásban illetékes, másban nem.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 15:47:47

@egysmás:

A jobbikos gyerek akciója káros, de nem elfogadhatatlan. Én nem támogatnám őt.

egysmás 2017.09.23. 16:29:57

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Még jó, hogy te jobban tudod, mint a keresztények...

egysmás 2017.09.23. 16:32:48

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A pápa akciója, aminek mellesleg nincs semmiféle következménye, az szerinted elfogadhatatlan, míg a jobbikos akciója, aminek ugyanúgy a kereszténységre való hivatkozás szolgáltatja az alapot, és még következménye is van, az nem elfogadhatatlan.

Ezt így hogy?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.23. 17:08:56

@egysmás:

A római pápa akciója hülyeség, a jobbikosé is. Míg ajobbikos akciójábak a következménye nagyjából nulla, addig a celebpápáé súlyosan negatív.

egysmás 2017.09.23. 20:54:53

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hogyan mondhatod azt, hogy nulla, ha egyszer az történt, ami?
A pápa szavai nyomán pedig semmi nem történt. A világon semmi-

egysmás 2017.09.23. 20:56:50

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Akkor tudnod kell, hogy a római pápa Krisztus földi helytartója.
Ha ezt sem tudod, akkor te nem keresztény vagy, hanem valami ezoterikus izé.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.24. 09:00:27

@egysmás:

Ki hallgat egy ismeretlen jobbikosra, s ki a római pápára?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.24. 09:01:07

@egysmás:

Nem ez, ez egy kései katolikus tanítás, melynek nincs alapja Isten parancsolataiban.

egysmás 2017.09.24. 09:13:43

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "A tárgyaláson ott volt a TEKA bérlője és tulajdonosa is, illetve Radics Tivadar, akik elmondták, hogy betiltani nem tudják a koncertet, de kizárólag azzal a kompromisszummal léphet fel a zenekar, ha semmiféle kereszténygyalázó szimbólum nem jelenik meg az eseményen. Magyarán sem a pólóikat, sem a lemezeiket nem árulhatják, illetve ők maguk sem viselhetnek olyan ruházatot, ami sértené a vallásos érzelmeket. "

Tehát, a jobbikos talált egy döntéshozót, aki hallgatott rá és cselekedett.
Most rajtad a sor, mutass egy olyan döntéshozót, aki hallgatott a pápára és cselekedett.

arckönyv 2017.09.26. 08:08:42

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ha a liberális minden normális embert jelent... szépen végignéztem ahogyan az évek folyamán enyhén hülyéből tök zakkant lettél.