Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2017.09.22. 13:01 – Gnosis

Rendes húsevő keresztény konzervatív magyar tanyasi horror zenés videó - megjelent egy új Karst-dal és -klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bandakep_13_1_2.jpg

A Karst igazi undergound zenekar, páros lábbal taposnak bele az elvárásokba, a cukiságmérő pedig náluk mindig a semmit a mutatja. Pár évnyi csend után most úgy érezték, hogy egy egyszámos dallal (és hozzá egy klippel) visszatérnek a roncsolás szinterére és ismét bemutatják a középső ujjukat a szikszóiaknak a világnak.

Újrakél – a különleges pillanatról szól, mikor cselekvés közben az akarat átlendíti az anyagot azon a ponton, hogy a létrejött változást visszacsinálni már nem lehet – és egyidejűleg ez tudatosul is a cselekvőben. A kisfilm ehhez kapcsolódva igyekszik szabad képzettársításokat ébreszteni a befogadókban. Berögződéseiket oldva gondolatokat rendszerezhetnek elméjükben. Ingatag lelkülettel ne indítsák!

- mondják ők. Mi meg csak annyit kérünk tőletek, hogy ha vidékinek érzed magad, akkor nagyon jól fogsz szórakozni a videóklipen is, de amennyiben hetediziglen városinak születtél, inkább csak a zenére koncentrálj:

0818_vegleges_ujrakel630k.jpg


18+ Karst



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása