2017.11.13. 11:50 – Gnosis

Így soha nem múlik el a nyolcvanas évek dicsősége - itt egy új Ulver-EP

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ulver_pic_ingrid_aas_h_0317_6ed15bf9bcd7241878653e7f76e66e6d.jpg

Pár napja nagyon elcsodálkoztunk azon, hogy minden előzetes bejelentés vagy hírverés nélkül kaptunk egy vadiúj Ulver-számot, és erre tessék, most már itt a teljes háromszámos EP is a maga teljes valóságában. Az első két dal az idén megjelent The Assassination of Julius Caesar című nagylemezről lemaradt tételek, amiket a norvégok sajnáltak volna átadni az enyészetnek, a záró Power Of Love pedig nem más, mint a Frankie Goes To Hollywood jól ismert dalának a feldolgozása. Meglepő módon Garmék nem a Venomon nevelkedtek kiscsikó korukban, hanem ezeken a szintipop zenéken, és végre ennyi év után leróhatták tiszteletüket a komplett zsáner előtt. DM, PSB, szevasztok!

A Sic Transit Glroia Mundi EP jelenleg csak digitális formában elérhető, fizikai kiadványra egyelőre várni kell. A zenekar közben bejárja fél európát az új lemez promotálásával, kihagyva minket ismét.


hír ulver



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása