2017.11.18. 10:14 – dankógábor

Itt a Green Day, Björk, a Queens Of The Stone Age, a Paramore, az A Perfect Circle, a Cavalera Conspiracy új klipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

816-qotsa.jpg

Egy rakás új videó jött ki a héten, amiket nem mutattunk be külön-külön, szóval most itt alább mind megnézhető. Nézzük sorban!

A Green Day kiadott egy válogatást szerényen God's Favorite Band címmel, amire rátették az Ordinary World új verzióját, illetve egy teljesen új dalt, a Back In The USA-t. Utóbbihoz klip is van, ami természetesen társadalomkritikus mókázós.

Björk is készített egy klipet legújabb dalához, ami úgy mindenestül, olyan björkös. A művésznő fura öltözetben furán táncol a fura zenéjére.

Hogy a táncnál maradjunk, itt a Queens Of The Stone Age videója is, ami ugyan nem új, de eddig csak az Apple Musicon volt elérhető. Most viszont már mindenki láthatja, ahogy Josh Homme ropja kegyetlenül.

A Paramore új klipje a hamisan boldog emberekről szól. Hayley Williams énekes szaladozik New Yorkban a sok "boldog" ember között egy csillogó kezeslábasban.

 Az A Perfect Circle új dalának fekete-fehér klipjében a zenekar tagjai néznek.

A Cavalera Conspiracy új, nagyon a 90-es évek elejét idéző új lemeze is most jelent meg, ki is adtak hozzá egy nagyon a 90-es évek elejét idéző retro klipet mindenféle szörnyűséggel, okkultista szimbólumokkal, ahogy azt a Sepultura csinálta a régi 90-es évek elején.


björk green day hír paramore queens of the stone age a perfect circle cavalera conspiracy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása