2017.11.23. 12:38 – dankógábor

Fagyos, téli vadnyugati Tarantino-jelenet - Itt egy új ék-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ekbw_kicsi.jpg

Hamarosan megjelenik az ék új nagylemeze, mindenki hallhatja. Előtte viszont a zenekar úgy döntött, hogy bemutatna még egy dalt, méghozzá a címadót róla ízelítő gyanánt, ez hallhatják lentebb a Lángoló olvasói.

Egyértelműen a zenekar kedvence az új albumról, tökéletes példája alkotói folyamatunk működésének. Beültünk a terembe komolyabb ötletek nélkül, és elsőre a végleges formáját 'jammeltük össze' - már ha létezik ilyen kifejezés. A Whatever It Takes a zenekar egy másik arcát engedi láttatni. Semmi durvulás, semmi torzítás. Sokáig csak 'western' munkacímen emlegettük, valahogy mindenki egy fagyos, téli vadnyugati Tarantino-jelenetre asszociált róla. 

- mondják ők a dalról. Alább a szám, élőben pedig december 8-án lehet őket elcsípni a Kuplungban, ahol a Trillion és a Képzelt Város is fellép majd.


premier rock hír ék



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása