2017.12.11. 10:29 – Lángoló Gitárok

A Barba Negra Trackben játszik először Magyarországon a Stone Sour

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

stonesour.png

És még mindig van koncerthírünk mára! Ötödik évadát nyitja meg áprilisban Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri koncerthelyszíne, a Barba Negra Track. Az évforduló alkalmából számos nagy meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour koncertje. A Slipknot-frontember Corey Taylor zenekara 2018. június 25-én érkezik a fővárosba, a „Hydrograd” című új album lemezbemutató körút kapcsán. További részletek a hajtás után! 

A Stone Sour a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte. A zenekar idén nyáron a Korn társaságában turnézott az Egyesült Államokban, jelenleg épp európai lemezbemutató turnéjuk zajlik, amelyet jövő nyáron folytatnak a kontinensen. A dátumok közé most első alkalommal Magyarország is bekerült, a budapesti koncertre 2017. december 15-én indul a jegyértékesítés. A hagyományos jegyek mellett különböző rajongói csomagok megvásárlására is lesz lehetőség, köztük meet & greet típusú csomagra is.

A lemez népszerűsítéséhez a zenekar 25 éves történetében soha nem látott mennyiségű videó és kislemez jelent meg idén, hiszen a Hydrograd számai közül készült már klip a Fabuless, a Song #3, a Mercy, a Somebody Stole My Eyes és a Rose Red Violent Blue This Song Is Dumb & So Am I című dalokhoz. Aki szeretne ismerkedni az új az anyaggal, könnyen megteheti, hiszen ezek mellett a teljes Hydrograd lemez is meghallgatható a Stone Sour hivatalos YouTube csatornáján: 

A Barba Negra Track 5. évadát már most nagyon sok különleges esemény színesíti. Az eddig publikált programok a következők:

2018. április 30. – Road – lemezbemutató koncert 

2018. május 12. – Ocho Macho: ”15 év” jubileumi koncert

2018. június 25. – Stone Sour (US) – Hydrograd lemezbemutató koncert

2018. június 30. – Karthago – az év egyetlen budapesti előadása

2018. szeptember 8-9. – V. Rock on! Fest

2018. szeptember 15. – Ossian – Paksi Endre 60. születésnapi bulija

A programokról további információk a Barba Negra weboldalán és Facebookján.  , 

A Stone Sour koncert Facebook eseményét itt találod

stonesour_flyer_bnt.jpg


budapest koncert június stone sour barba negra track első budapesti fellépés



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása