2017.12.16. 14:18 – dankógábor

Jön az első Pearls Of Long Loved Years-lemez, itt egy friss dal róla

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

polly_inside.jpg

Már kétszer is írtunkPearls Of Long Loved Years nevű zenekarról itt a Lángolón, azonban az alább hallható Inside az első premierünk az egri gyökerű csapattól. A dal a 2018-ban megjelenő első Pearls Of Long Loved Years-lemezen is rajta lesz. Magáról a számról ezt mondja Polonkai Tamás énekes-dalszerző:

A szám egyik érdekessége, hogy vendégszerepel benne Horváth Krisztián a Pregnant Whale Painből. Amikor elkezdtem az Inside énekdallamaival foglalkozni, jött az ötlet, hogy milyen jól szólhatna a refrén előtti rész egy oktávval magasabban. Már az első próbálkozásoknál éreztem, hogy ez így rendben lesz, de ide egy más hangszín kellene. Az utóbbi időkben fedeztem fel magamnak a Pregnant Whale Paint, nyilván a bálna motívum a zenekar és a régi, Bálnalovas zenekarom nevében egyből közös nevező volt, de a zenéről és Krisztián hangjáról nem is beszélve. Az Inside kapcsán beugrott Krisz hangja, egyből írtam is neki, hogy lenne-e kedve elénekelni ezt a részt, és szerencsére nagy örömmel tette.

Ahogy azt már korábban írtuk, a Pearls Of Long Loved Years (azaz P.O.L.L.Y.) tulajdonképpen az egykori egri csapat, a Polly Is Dead utódzenekara, ahol Polonkain kívül még Mészáros-Komáromy Dénes basszusgitáros, Kleinheincz Zoltán gitáros és Pap "Page" Dávid dobos zenél.

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier rock hír pearls of long loved years



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása