2018.01.10. 15:37 – Lángoló

Nyerj jegyet a 10 éves Lángolóval olyan koncertekre, mint a QOTSA, a Judas Priest vagy az Arcade Fire

Lángoló X

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

x_1.jpg

2018 őszén lesz 10 éves a Lángoló. Emiatt aztán az egész év arról szól majd, hogy az olvasóink jól járnak, például koncertjegyekkel. Hogy jól berúgjuk a dolgot, egy elég impozáns játékkal indítunk, amivel olyan bulikra lehet páros belépőket nyerni, mint a Queens Of The Stone Age, a Judas Priest és az Arcade Fire 2018-as budapesti koncertjei. A részvételhez az alábbi játékban kell részt venni, ahol hat kérdésre kell helyesen válaszolni, illetve be kell jelölni, hogy melyik koncert érdekel a legjobban. A válaszokhoz segítségként odatettünk egy-egy videót, amiből minden trükkös kérdésre rá lehet jönni. Szóval hajrá, január 17. éjfélig lehet töltögetni.

A játék véget ért, gratulálunk a nyerteseknek!

Arcade Fire-koncertre Fancsali Róbert, Queens Of The Stone Age-koncertre Horváth Dániel, Judas Priest-koncertre pedig Jakabfi László mehet másodmagával. A nyerteseket e-mailben értesítettük.


játék hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása