2018.02.02. 21:44 – Nihil_AK

Újra együtt az eredeti felállású Spice Girls

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

spice_girls.jpg

Na tessék, ez az én formám. Azt hittem, tizenpár év után újra tudok majd Eunoctin nélkül aludni. Mert ugye jönnek egy ideje a pletykák, hogy idén ismét újjáalakul a Spice Girls, koncert, turné horribilis gázsiért, meg ez, meg az. És amikor elém kerül egy nemzetközi sajtóorgánum mai szenzációs szalagcíme, miszerint újra együtt az eredeti felállású Spice Girls, már látom is ezeket valósággá válni. Megelevenedik a múlt, hiszen még a véresszájú metálosok sem menekülhettek előlük a kilencvenes évek közepén, azok meg pláne nem, akik még épp csak elkezdték a lázadást. Eszembe jut, hogy tizenéves fiúkként hogyan nézegettük az osztálykirándulásra kizárólag megvető kommentálás céljából vett Bravoban a lányokat, és mennyire kiábrándító volt, hogy ez az aranyos Sporty Spice azzal a nyálgép Robbie Williams-szel jár éppen, a másik meg valami focistával, akiről azt sem tudtuk, hogy kicsoda - akkoriban Kiser Laci volt számunkra a focista Diósgyőrben, nem holmi David Beckham.

Aztán kiderül, hogy ismét meg lettünk vezetve a mocskos kattintáskurva újságírók által, mert bár a "reunited" ebben az esetben tényleg azt jelenti, hogy újra együtt a csapat, csak épp nem zenekarként, hanem magánemberekként, Geri Hallivell, azaz mára férjezett nevén Geri Horner házában. A The Sun - az a sajtótermék, amelyről még Adrian Mole egyik titkos naplójában is áll valami olyasmi, hogy többek között azért nem érti az embereket, mert azt hiszik, hogy a The Sun egy újság - értesülései szerint több közös projekt is van kilátásban, például egy tévés tehetségkutató, de turnéról nincs szó. A hölgyek amúgy meglepően jól néznek ki, ennek lehet örülni, de hát ez azért mégsem egészen az, amire vártunk, nem igaz? 

Én pedig most megírtam ez a hírt egy ugyanilyen kattintáskurva címmel, hogy majd jó sokan elolvassák. Mentségemre szolgáljon, csak azért tettem ilyet, mert azt reméltem, hogy a végére tudok majd kanyarítani valami tanulságfélét, de sajnos csak egy régi black metalos közmondás jut eszembe: "Ki sokat markol, Funeral Fog." Mindig legyetek óvatosak a túlságosan csalogató szalagcímekkel! Most, hogy ezt megbeszéltük, itt a friss Spice Girls-kép, csak itt, csak most, csak nektek. 

 

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,


pop hír spice girls girl power megabreaking újraegyesülés eredeti felállásbanKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása