2018.03.12. 13:04 – Rácz Mihály

Egy hét múlva megjelenik újra a Leukémia Közel a fejhajlító-géphez című lemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

leukemianagy.jpg

A magyar hardcore élet egyik klasszikus kulcszenekarának, a Leukémiának a Közel a fejhajlító-géphez című 93-as albuma is megkapja a Trottel Records gondozásában a magas polcot a tavaly óta tartó LP sorozatban, ahol eddig Pajtás daloljunk válogatásokon kívül az ETA híres, anno másolt kazettákon terjedő koncertanyaga is megjelent.

A Leukémia a metál-hardcore, vagy matek-hardcore legjobbja volt hazánkban, ezt talán bátran kijelenthetjük, és erről a trónról már nem is lehet letaszítani. Persze nem csak azért, mert az idő megnemesíti, és a már ki se lehetne magyarázni az ilyesmire hajlamos agyakból, egyszerűen duzzadtak az energiától és a kreatív ötletektől, a riffek, hajlítások és szokatlan ritmusok kivételes mestereivé váltak már erre az albumra. Ebben a korszakukban éppen kiszállt az énekesük, nem is maradt rajta a felvételeken minden felénekelt rész, ezt követően pedig egy ideig instrumentális felállásban koncerteztek. A külföldi turnékon is hatalmas lelkesedéssel fogadta ezt az anyagot a közönség, így a nemzetközi hardcore szintér nagykönyvébe is beírták magukat.

A már vagy húsz éve nem hozzáférhető, remaszterelésen átesett felvétel március 18-án jelenik meg 250 darabos limitált példányszámú LP-n, fekete borítóval, fekete tasakban és természetesen fekete vinylen, angol-magyar kísérőszöveggel, valamint CD-n is kapható lesz. A megjelenés egyébként egybeesik a Düreres lemezbörzével, így természetesen ott is megvásárolható lesz. Egyébként pedig megrendelhető a kiadótól: rupaszov@trottel.hu

Itt van négy dal is anyagról:


hardcore hír leukémia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása