2018.04.11. 11:27 – Nihil_AK

Májusban jelenik meg a Twilight utolsó anyaga - Itt egy új dal róla

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

twilightband2013_638.jpg

Május elsején jelenik meg az amerikai underground színtér neves szereplőit tömörítő, black metalban utazó Twilight új, egyben a hírek szerint utolsó felvétele Trident Death Rattle címmel. Az EP-n három eddig kiadatlan, a 2012-ben kiadott III: Beneath Trident's Tomb idején íródott dal szerepel majd. Ennek örömére nyilvánosságra is hoztak egy új számot This Road South címmel.

A csapatban olyan köztudottan jelentéktelen arcok érdekeltek, mint a Sonic Youth-gitáros Thurston Moore, az egyszemélyes Leviathanból ismert Jef "Wrest" Whitehead, Neill "N. Imperial" Jameson (Krieg), és a függőségeitől az utóbbi időben remélhetőleg megszabadult Nachtmystium-frontember, Blake Judd. A lemez producere az a Sanford Parker volt, aki szintén felbukkant utóbbi zenekar soraiban, és emellett számos más projektből is - Buried At Sea, Corrections House, Minsk - ismert. Az EP utolsó dalában egy chicagói bluegrass veterán, Scott Judd - mellesleg Blake Judd nagybátyja - vendégszerepel majd. Táskás szemű exheroinistánk így fogalmazott az új anyaggal kapcsolatban: 

Nagyon feldob, hogy végre hivatalos formában, kazettán, vinylen és digitális formában is napvilágot lát ez a három elveszett dal. Volt pár kemény évünk a korábbi Twilightos társakkal, de mára elsimítottuk a nézeteltéréseket és jó kapcsolatot ápolunk egymással. Többször beszéltünk arról Jef Whiteheaddel és Neill Jamesonnal, hogy mi legyen ezeknek a daloknak a sorsa, és most úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy a világra szabadítsuk a Twilight utolsó felvételeit.

A közönség persze már most elkezdett élcelődni azon, hogy sok sikert a netes vásárláshoz - Judd drogos éveiben többször lenyelt különböző pénzeket úgy, hogy nem teljesített előre kifizetett lemez- és merchandise rendeléseket, és a dohányt cuccra költötte, amiért sokak megvetésének tárgyává vált - ugyanakkor az új dal biztosan nem fog csalódást okozni azoknak, akiknek eddig szimpatikus volt a Twilight doom és post rock hatásokkal felülött black metalja, az most sem fog csalódni.


hír black metal thurston moore twilight új dal sanford parker szupergrupp blake judd jef whitehead neill jameson



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása