2018.04.23. 16:03 – Lángoló Gitárok

Nyerj jegyet öt tetszőleges koncertre az ötéves Barba Negra Trackkel és a tízéves Lángolóval

Itt a játék második része

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

barba_negra_5_illusztracio.png

Április 27-én, péntekén nyit az ötödik születésnapját ünneplő Barba Negra Track. Múlt szerdán indult nyereményjátékunk második részében az idei szezon magyar szereplőire koncentrálunk, hiszen hazai részről sem akárkik állnak majd Budapest népszerű szabadtéri szórakozóhelyének színpadára: hogy messzebb ne menjünk, május 4-én mindjárt itt a Hobo Blues Band különleges koncertje, amely mellett még számos legendás hazai zenekarnak, évfordulós bulinak is otthont ad majd a hely. A Barba Negra Track és az idén tízéves Lángoló Gitárok jóvoltából öt olvasónk nyerhet jegyet az általa kiválasztott koncertre. További infók a hajtás után! 

Érdemes figyelni a Barba Negra Track magyar fellépőire is, hiszen túlzás nélkül legendák lépnek színpadra az idei évadban. Április 28-án részesei lehetünk egy Révész – Závodi-féle Piramis Évek bulinak, akik illusztris vendégbandát hoznak: hosszú kihagyás után a Track színpadán tér vissza a Skorpió! Június 1-én a Tátrai Band, rákövetkező napon a Republic, június 30-án a Karthago fogja megmozgatni a közönséget.

Ebben az évben több évfordulónak is a Barba Negra ad otthont. Elsőként május 4-én a 40 éves Hobo Blues Band koncertjébe futhatunk bele (Hobo, Bill, Tátrai, Póka felállásban!), május 11-én pedig egyenesen hármas évforduló lesz a Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10 koncerten. Ha már tripla, kerek évfordulók, szeptember 15-én jön az Ossian, ahol Paksi Endre énekes hatvanadik, és a klasszikus debütalbum Acélszív harmincadik születésnapja mellett azt is megünnepli a zenekar, hogy a zenekar kreatív magját alkotó Rubcsics-Paksi szerzőpáros idén huszadik éve dolgozik együtt.  

Az évfordulósok mellett természetesen érkeznek a legnépszerűbb hazai rockzenekarok is. Április 30-án a Road fogja megmutatni, mit érdemes tudni a legújabb nagylemezéről, ami az _TKLTSSG_HBJ - avagy A Tökéletesség Hibája - címet kapta. Utána május 5-én a Magna Cum Laude, 12-én az Ocho Macho veszi be a Tracket, május 18-án jön a Ganxsta Zolee és a Kartel, 26-án pedig a Zorall és az Iron Maidnem. Június 7-én a Djabe fogja bemutatni a legújabb, Flow című anyagát, míg június 9-én a Junkies fogja húzni a talpalávalót.  Június 14-én a Rage Against The Machine-t játszó Subscribe lép fel, július 7-én pedig a Paddy and the Rats a Rákóczi-híd budai hídfőjén. Ami a nyárzárást illeti, idén már harmadszor lesz Rock On! Fest - a kétnapos fesztivál szeptember 8-án és 9-én kerül megrendezésre. 

Az ötéves Barba Negra Track öt tetszőlegesen kiválasztott koncertjére sorsolunk ki összesen öt belépőjegyet a játékosok között. A feladat egyszerű: írd meg a cikk Facebookos megjelenése alá kommentben, melyik koncerten szeretnél leginkább ott lenni az idei évadban, és tageld egy ismerősöd, akit szívesen magaddal vinnnél! Ha jó fej vagy, boldog szülinapot is kívánhatsz a Barba Negra Tracknek. A játék április 26-án éjfélig tart, a nyerteseket a Lángoló Facebookján tesszük közzé.

További információk a Barba Negra weboldalán és Facebookján!


programajánló road ossian nyereményjáték skorpió jubileum zorall junkies ötödik hobo blues band révész sándor tátrai band závodi jános ocho macho barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása