2018.05.15. 16:35 – dankógábor

Már nagyon készül az új Zoli Band-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

teglaslukacsjav.jpg

Viszonylag kevesen tudják, hogy Téglás Zoli Ignite-énekes sosem hagyta abba a kvázi szólózenekarát, a Zoli Bandet (ami mellesleg öregebb, mint az Ignite). A zenekarral Téglás teljesen másféle zenét játszik, mint az Ignite hardcore punkja. Nyugodt rockzene, vagy ahogy az énekes mondja olyan, ami bejöhet az idősebb embereknek is a világ minden táján. Téglás játszott már amerikai és holland zenészekkel is a csapatban, most viszont Magyarországon, magyar zenészekkel építi újra az egészet, és adja ki a következő nagylemezét. 

A Zoli Band jelenlegi tagjai között van Téglás mellett a Bikiniből ismert Lukács Peta gitáros (ő áll az énekes mellett a nyitóképen), Szolga Józsi, az Idoru volt énekese, aki itt gitározik, a volt Blind Myself-gitáros Horváth István basszusgitáron és a Kiscsillagból, a Kispál és a Borzból és saját zenekarából, a Drastik Puttóból ismert Mihalik Ábel dobos. Ők veszik most fel Téglás veresegyházi házában, a "Nagyistúdióban" a csapat új nagylemezét, amin tíz új dal hallható majd, illetve még két számot újra rögzítenek a régebbi szerzeményekből, így lesz majd 12 dal az albumon. Nemzetközi kiadást is terveznek, de itthon magyar nyelvű verziók lesznek az előtérben. A tervek között szerepel még egy nemzetközi turné, de erről egyelőre korai beszélni.

Téglás annyit árult el az anyagról, hogy szeretne visszatérni a rockzene fénykorába, ahol nem számított, hogy milyen hosszú egy dal, és rá szeretné venni majd az embereket, hogy üljenek le és hallgassák végig a lemezt, időt szánva rá, ahogy régen tették. A produkció száz százalékban magyar lesz, és így is szeretné a világnak megmutatni, de szeretne például a németekhez németül, a spanyoloknak spanyolul is énekelni. 

Egyelőre az alábbi dalt lehet meghallgatni róla, de még a lemezmegjelenés előtt jelentkezünk új számokkal és hosszabb riporttal is.


rock hír zoli band



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása