2018.05.22. 11:25 – Lángoló

Mi a kedvenc Body Count/Ice-T-dalod? - A Fővárosi Rapcirkusz szereplői válaszolnak!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bclive.jpg

A Budapest Park júniusi programja is bővelkedik a különlegességekben – 7-én például a hazai hip-hop szcéna krémje gyűlik össze, ahol zenekaros kísérlettel mutatkozik be egy eddig soha nem látott, monumentális produkció. Június 17-én pedig egy igazi legenda, a Body Count tér vissza 21 év után Budapestre – a Fővárosi Rapcirkusz résztvevői most Ice-T és csapata előtt tisztelegnek.

Ganxsta Zolee: “A Body Counttól a This is Why We Ride a kedvencem, mert a mondanivaló jó és bikabomba zene! A kedvenc Ice-T dal nem kérdéses hogy a New Jack Hustler, és ehhez nem is kéne kommentár: csak meg kell nézni a New Jack City című filmet!

Goulasch (Slow Village): „A Judgement Night soundtrackjeiből készült albumon a földkerekség legkeményebb együttállásait lehetett meghallgatni, olyan kombókat, amikre nem is gondoltam volna soha. Ice-T és a Slayer pedig egyértelműen az "aztaku***" kategória, együtt meg pláne epikus. Ice-T hangja ebben a számban valami kegyetlen jó, iszonyatosan technikás váltások vannak a dalban. Tökös, rázós, és az a dob, ahogyan kezdődik, az libabőr.”

DJ Bootsie: „Kedvenc Ice-T nótám: Ricochet bár tudnék még 8-at mondani. A kedvenc Body Count-felvételem:  There Goes The Neighborhood. Hogy miért? M.E.R.T.”

Saiid (A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I.): "Az Evil Dick, mert a 17 nap néma meditáción a thai kolostorban a hatodik napon az ment egész nap a fejemben, és belül röhögtem, hogy miért van ez?!"

Eckü (Hősök): „Ice-T I Must Stand című száma volt az első, amit megszerettem. 1998 körül láttam a klippel együtt, akkora hatás volt, hogy szóltam is egy kazettamásolással foglalkozó havernak, hogy hozzon, amit csak tud a csávótól. 300 forintért meglett a Return of the Real, majd bekerültem középiskolába, szélesedett az ismerettségem, pótoltam a diszkográfiát. A Body Count is nagyon tetszett, nem kérdés, hogy ott leszek a Parkban!”


hiphop hír rap body count ice-t budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása