2018.05.31. 07:42 – dankógábor

A NOFX a Las Vegas-i mészárlásról: Legalább countryrajongók voltak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nofx-camp-punk-drublic-festival-june.png

A NOFX tagjai sosem a politikai korrektségükről voltak híresek. Egyik magyar koncertjük alkalmával például megkérdezték a közönséget, hogy szeretjük-e a románokat. Aztán mikor fújolás volt rá a válasz, benyögték, ne aggódjunk, ők sem szeretnek minket. A vasárnapi Las Vegas-i koncertjükön viszont kicsit túltolták a mókavonatot. A frontember Fat Mike kezdte a felütést két dal között:

Játszottunk egy dalt a muzulmánokról és nem lőttek le minket. Hurrá!

A gitáros Eric Melvin így reagált:

 Azt hiszem, csak akkor lőnek le Vegasban, ha egy country-zenekarban játszol.

Fat Mike:

Nagyon gáz, de legalább country-rajongók voltak és nem punkok.

Aztán amikor a közönség kifütyülte, még rátett egy lapáttal:

Mind ezt gondoljátok!

Ugye itt az 59 áldozatot követelő Las Vegas-i mészárláson ment a poénkodás, ami Jason Aldean countrysztár koncertje alatt történt tavaly október elsején.

A Stone Brewing Co., akik a NOFX sörét gyártják és egyben szponzorálják a zenekar Punk In Drublic fesztiválját (ami június 19-én Bécsben is lesz), azonnal ki is szállt a csapat mögül, a megmaradt NOFX-sörökből származó bevételt pedig a Las Vegas-i rendőrség alapítványának ajánlották fel, akik a túlélők traumáján próbálnak segíteni. A zenekar egyelőre nem kívánta kommentelni az esetet.

Itt a videó az esetről:


punk hír nofx



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása