2018.06.11. 08:21 – Nihil_AK

Glenn Tipton is színpadra állt a Judas Priesttel a Sweden Rock Festivalon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

glenntiptonjudaspriestswedenrock2018_638.jpg

Még év elején hozták nyilvánosságra, hogy Glenn Tipton, a Judas Priest alapító gitárosa Parkinson-kórban szenved, és a jövőben jórészt visszavonul a turnézástól, bár egy-egy koncerten felbukkanhat különleges vendégként. Így történt ez múlt szombaton is a Sweden Rock Festivalon. Tipton a Metal Gods és a Breaking The Law című dalokban gitározott, és bár határozottan nem tűnik teljesen egészségesnek, csakis örülni tudunk annak, hogy színpadra állt, pláne, hogy videónk is van róla.

Tipton egy korábbi interjúban így beszélt arról, hogy alkalmanként ismét színpadra áll-e majd a Priesttel:

Igen, mindenképpen. Amíg képes vagyok felmenni a színpadra, és jól eljátszani a részeimet. Imádom ezt - imádok színpadon lenni a Priesttel, és egészen addig fogom csinálni, amíg képes leszek rá.

Mindenképpen méltó a tiszteletre ez a hozzáállás, és valószínűleg nem csak mi gondoljuk így, hiszen a videó elején a közönség részéről szabályos eufória tapasztalható, amikor a gitáros feltűnik a színpadon. Abban nem igazán reménykedünk, hogy Budapesten is ilyen meglepetésben lesz részünk, de ki tudja?


metál hír judas priest heavy metal meglepetés glenn tipton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása