2018.06.25. 15:33 – Lángoló

New York-i hardcore-legendák a Hajón - Visszatér Budapestre a Cro-Mags

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cromags.jpg

A tavalyi, történelmi jelentőségű Gorilla Biscuits-koncert után ismét egy újabb hardcorepunk-legenda látogat az A38 Hajóra. Tizenkét év után, június 27-én visszatér Budapestre John Joseph és Maxwell 'Mackie' Jayson legendás zenekara, a NYHC hangzásvilágát alapjaiban befolyásoló Cro-Mags.

A nyolcvanas évek mindmáig meghatározó zenekara, akik első két lemezükkel gyakorlatilag műfajt teremtettek - a The Age of Quarrel a New York-i színteret, a Best Wishes a thrash metal és a hardcore közötti átmenetet inspirálja generációk óta -, június 27-én az A38 Hajó koncerttermét mozgatják majd meg örök érvényű dalaikkal. Bár sosem készült két Cro-Mags-album ugyanazzal a felállással - és a Harley Flanagan-féle Cro-Mags a saját útját járja mind a mai napig -, a zenekar motorjai, a frontember John Joseph, a Leeway-gitáros AJ Novello és a dobos Mackie nyári fesztiválturnéjukat egy exkluzív budapesti klubkoncerttel szakítják meg ezen a nyáron, hogy a Kultiplexes Fearless Vampire Killers buli után ismét a magyar közönségnek eleveníthessék fel időtlen életművüket. Az NYHC-legendák előtt a műfaj hazai képviselőije, a HANØI lép majd fel.


hardcore hír cro-mags



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása