2018.07.03. 18:01 – Lángoló

A Kelemen Kabátban Fluorral tombolva szarja telibe a józan ész szavát

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

963a6215.jpg

A Kelemen Kabátban Fluorral és egy elektronikus bulihimnusszal vág bele a nyárba amihez most egy egyedülálló helyszínen forgattak rendhagyó videoklipet és ezt a Lángoló olvasói láthatják először. A több mint negyven fős stáb közel egy napon keresztül forgatott a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész alkotó tereiben, mely meghatározó látványvilágot és hangulatot biztosít a klipnek.

Régóta ismerjük egymást Gáborral és sokszor ötleteltünk közös dolgokról, de most először dolgoztunk közösen. Amikor Bisztray Sándor rendező felvázolta a klip koncepcióját, nekem egyből az ő studiója ugrott be mint helyszín, mert egy hihetetlenül sokszínű és lenyűgöző szellemi műhely. Gyakorlatilag nincs olyan szeglete ami ne lenne baromi izgalmas vizuálisan és ez egy klipnél óriási ajándék. Ahogy haladtunk a megvalósulás felé, szép lassan elkezdték magukénak érezni Bertával az egészet dolgot és végül nem csak a helyszínnel támogatták a filmet hanem rengeteg ötlettel, eszközzel vagy épp baráti cameo szereplőkkel színesítették azt.

– mondta el Horváth Boldi, a zenekar vezetője.

A dal különlegessége hogy a zenekarra jellemző eklektikát egy dalon belül valósítja meg, az alapvetően elektronikus karakter mellett dominál egy rockos gitár riff, valamint a verzékben a hiphop. A Kelemen Kabátban zenekarral a nyár folyamán a legtöbb jelentős fesztiválon találkozhat a közönség. A tavasszal megjelent új lemezük első rádiós single-je - az Úton - két hétig vezette a Petőfi Rádió TOP40-es listáját.

További werkfotók:


premier hír fluor kelemen kabátban



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása