2018.07.10. 13:36 – Nihil_AK

Így játssza a Scorpions az Overkillt a Motörhead kétharmadával

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

scorpionsphilcampbell2018barcelona_638.jpg

Az ugye köztudott, hogy Mikkey Dee már 2016 tavasza óta a Scorpions tagja, múlt szombaton viszont egy meglepetésként előkapott Motörhead-feldolgozásra is futotta tőlük, amiben ráadásul vendégként Phil Campbell, a zenekar korábbi gitárosa, öndefiníciója szerint a walesi khm... naplopó is feltűnt. A barcelonai Rock Fest közönsége volt olyan szerencsés, hogy élőben is lássa ezt, de manapság, ha csak egy embernél volt okostelefon a tömegben, kis idő múlva az egész világ tanúja lehet effajta kuriózumoknak, ahogyan most kedves olvasóink is. Klaus Meine kristálytiszta hangjával, torzítatlan bőgővel mindenképpen érdekes változata ez a klasszikus Overkillnek, de hát Lemmy csak egy volt, a gesztus meg természetesen szép így is. Mindez megnézhető a hajtás után.

Mikkey így nyilatkozott a két zenekar közötti különbségekről:

Nagyon sokáig játszottam a Motörheadben, és óriási különbség, hogy mi trió voltunk. Például amikor Phil szólózott, nekem egy kicsit jobban kellett nyomni a lábdobot. A Scorpionsnál pont fordítva van, bizonyos részeknél vissza kell fognom magam, de ez tök jó kihívás. A srácok nagyon jó fejek, sok-sok éve ismerjük egymást, nagy megtiszteltetés, hogy ezt a zászlót is magasra emelhetem.


rock hír metal motörhead feldolgozás scorpions mikkey dee phil campbell



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása