2018.07.24. 13:36 – dankógábor

A Judas Priest tagjai birkatürelemmel viselték a borzasztó körülményeket Romániában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

halfordbastya.jpg

Vasárnap este Bukarestben lépett fel a Judas Priest, ahol annyira unták magukat, és annyira rossz kiszolgálást kaptak, hogy Rob Halford azt élőben közvetítette. Alább egy bő negyedórás videón nézhető, ahogy Scott Travis dobos mutogatja a rosszabbnál rosszabb ételeket, a büdös halat, a legyeket. Ritchie Faulkner gitáros annyit tesz hozzá, hogy itt a szex, drogok, rock and roll helyett csak hal és legyek vannak. Rendeltek inkább pizzát valahonnan, hogy tudjanak enni valamit a hodályban, ahová bezárták őket a szintén borzasztó Bulgária után, ahol a szúnyogok csipkedték őket össze, ráadásul a repülőútjuk sem ment zökkenőmentesen. Ennek ellenére egyébként nem háborognak, rezignáltan veszik tudomásul a dolgokat, majd Halford leül üdvözölgetni a közvetítését kommentelőket.

A szervezők egyébként az ételbeszállítókra fogták a dolgot, és hozzátették, hogy ez bizony el lett rontva, és már semmiféle magyarázkodás nem segít a dolgon. A zenekarral viszont azonnal rendezték a problémát, amit tudomást szereztek róla.

A jó hír viszont, hogy a Judas Priest már tegnap megérkezett Magyarországra, a fenti szelfit Halford a Budai Várban lőtte, ráadásul szintén tegnap jelent meg a csapat új klipje is, ezt is meg lehet nézni alább. Ja, és ma este koncert az Arénában!


hír judas priest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása