2018.08.10. 16:05 – Nihil_AK

Glen Bentonnak eszében sincs megtagadni magát - Itt egy új dal a Deicide hamarosan érkező lemezéről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

deicidejune2018_638.jpg

Valahol csodálom Glen Bentont, mert legalább következetes, ami igazán nagy érték gyorsan változó világunkban. Fiatal éveimben egyik kedvenc rajzos tréfám volt az a - ha jól emlékszem - Gary Larson által elkövetett karikatúra, amelyen Tarzan legújabb naplóbejegyzését fogalmazza. A képen a dzsungel ura már lefekvéshez készülődve bőszen rágja a ceruzáját, felhúzott térdein ott a naplója, melynek minden korábbi oldalán az olvasható, hogy "Ungava!" Ez, meg az Ikea-szakácsok Kőhalmi Zoltán által megfogalmazott dilemmája - "Mit főzzünk ma? - Legyen húsgombóc!" - jutott eszembe, amikor elképzeltem a Deicide frontemberét, amint épp új szövegtéma után kutat.

A Glen Benton és Társai Kft. a most kihozott Seal the Tomb Below című új dal alapján, mely a szeptember közepén megjelenő Overtures of Blasphemy albumról származik, nagyjából továbbra is ugyanazt az utat járja, amit a Stench of Redemption lemezzel kezdtek meg. Sőt, ez egy igazi sláger a Deicide mércéjéhez képest, nyomokban még dúdolható refrént is tartalmaz, legalábbis a gitárosok hallhatóan törekedtek erre. A frontember olyanokat nyilatkozik mostanában, hogy az új lemez szövegei még a korábbiaknál is sötétebbek, mert ő maga is sötétebb minden korábbinál, meg hogy a kereszténységen kívül minden más vallás ellen is keresztesháborút folytat, ami lássuk be, szintén egy farkába harapó kígyó, de hát aki képes komolyan venni bármilyen, magát keményvonalas sátánistának tituláló zenekar lemezfelvezető nyilatkozatait, az magára vessen! 

Vagyok olyan jó arc, hogy megkerestem nektek a bevezetőben említett képet. Nevessetek ti is!  

tarzan_1.png


deicide death metal új dal sátán a vérpadig glen benton steve asheim



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása