2018.09.01. 10:00 – Lángoló Gitárok

Nyomás és változás - Hallgasd meg a Z!GOR Pressure című új dalát!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_0523.jpg

Almási Igor Olekszandrovics, előadói nevén Z!GOR Changes című albumáról a tavaszi dalmegosztásban írtunk már. Az ahhoz kapcsolódó, pár hónappal ezelőtt közzétett videó után most friss dallal és klippel jelentkezett a fiatal zongorista. A zene és a kapcsolódó képek ezúttal is kifejezetten lírai hangulatot közvetítenek, az instrumentális kompozíciók, és különösen a zongora kedvelőinek mindenképpen ajánlott ez a négy és fél perc. Premier a hajtás után! 

Igor így beszélt az új dalról: 

A legutóbbi megjelenés óta az Instagram-követőim száma a duplájára növekedett, és a Spotify-on mint 63 ezren hallgatták meg a Lángoló Gitárokon debütált "Cloud" című dalomat, idén nyáron pedig sikerült elnyernem az Éter Fesztivál legjobb billentyűse díjat.

Az új szerzeményt az élet nyomása ihlette. Egyszer fent vagyunk, egyszer lent. Valami elkezdődik, tart valameddig, majd véget ér. A dalt 6 évvel ezelőtt kezdtem megírni, de csak ebben az évben fejeztem be. Így benne van a 6 év változása, mégis a régi, nyomasztó érzést adja át. A videó művészfilm jellegű, kinek ezt, kinek azt, valakinek többet jelent, más pedig talán nehezen tud vele azonosulni.

Szerintünk azért nem annyira nehéz ez a feladat, de mindenki jobban jár, ha saját maga próbálja ki, hogy sikerül-e.   

További információk a Z!GOR Spotify-oldalán és az Instagramon

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier hír zongora videóklip instrumentális z!gor #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása